ABC investování do realit

ABC investování do realit https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/238821/bmid_abc-investovani-do-realit-238821.jpg 4 9 9

Tato kniha je důležitý průvodce, který vás naučí, jak najít nemovitost, určit její hodnotu, vyjednávat cenu a vydělat v tomto procesu peníze. Na těchto stránkách nenajdete žádné triky jak rychle zbohatnout, ale prověřené metody, které vám zajistí profit a zvýší hodnotu nemovitosti. Budete-li se řídit těmito radami, pomůže vám to dosáhnout bohatství a toku peněz díky realitám, překonat mýty, které vás drží zpět, najít nemovitost s potenciálem zisku, zhodnotit nemovitost a stanovit kupní cenu, vyjednat obchod založený na číslech, odhalit skryté zisky nemovitostí, které kupujete nebo vlastníte a zvýšit příjem díky prověřeným technikám správy nemovitosti.... celý text

Literatura naučná Ekonomie a obchod
Vydáno: , Pragma
Originální název:

ABC’s of real estate investing


více info...

Přidat komentář

Adapa
26.05.2023 4 z 5

Knížku jsem si koupil krátce poté, co vyšla, tedy někdy v roce 2008. Od té doby jsem jí mockrát prolistoval a říkal si, že ji musím přečíst. Od té doby jsem koupil nějaké nemovitosti, no investor nejsem, nájemní budovy mi stále nepatří. Tak jsem se po 15 letech, co knížku mám v knihovně na ni vrhl a podařilo se mi ji dočíst na jeden zátah.

Knížka je velmi dobře napsaná, vyloženě ale cílená na amerického čtenáře. Nějak si neumím představit, kdo tady v Česku kupuje podhodnocené domy se 150 bytovými jednotkami.

Ale je tam spousta zajímavých myšlenek, je to taková ta nakopávací knižka, která každému dodává odvahu zvednout zadek z gauče a začít něco dělat.

Myslím si, že tuto knížku by si měl přečíst i každý mladý člověk, který si chce koupit svůj první byt nebo dům na hypotéku. Je tam spousta věcí o tom, co dělat při prohlídce, jak nikam nespěchat apod.

PietroGrencik
27.03.2021 4 z 5

Nemám čo vytknúť, ajkeď to bolo zamerané skôr na americký trh s realitami.
Nicméně väčšina myšlienok z knihy sa dá aplikovať na každom realitnom trhu.
Možno to je práve príležitosť, ak sme pár rokov pozadu, zachvíľu to bude u nás rovnako.

Určite dobré prečítať, ako úvod do problematiky.
Veľa kníh na túto tému nepoznám.


ladyba
15.09.2015 4 z 5

Knize nemám co vyčíst, bylo by faj si přečíst podobnou o investování do českých realit.