44 koček - Mňaukózní příběhy

44 koček - Mňaukózní příběhy https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/443744/bmid_44-kocek-mnaukozni-pribehy-3FC-443744.jpg 2 4 1

Seznamte se s veselou partou koček babí Míny, kterou tvoří kočky kamarádské, odvážné, vtipné i důvtipné, které si zamilujete na první pohled i přečtení. Kdo by neměl rád jejich smysl pro humor a fantazii? Ponořte se s námi do prvních příběhů, které otevírají úžasný mňaukózní svět!

Přidat komentář

Hoshi
23.06.2023 3 z 5

Chápu potřebu převést animáky do knižní podoby, bohužel u této knihy se to moc nepovedlo. Ve dvou velmi krátkých přebězích se setkáváme s koťaty babí Míny, kteří zachraňují dům před protivným sousedem Winstonem (trochu ho chápu, kdo by chtěl mít za sousedy koťata, která neustále každý večer dělají kravál?) a kamaráda Kosma dovezou na Měsíc a na Mars (což je od koťat velmi milé a líbilo se mi to).... Textu je tu málo, takže je to ideální čtení před spaním.
Stránkám dominují ilustrace ze stejnojmenného seriálu 44 Cats, bohužel nejsou tak kvalitní, jak by mohly být. Často jsou rozmazané, nezaostřené - jako když uděláte print screen obrazovky při sledování filmu s malým rozlišením a pak to roztáhnete v obrázkovém editoru, což kazí celkový dojem knihy. Takže se vůbec nedivím tak nízkému hodnocení... Takže ve výsledku kniha neurazí, ale ani nenadchne ... Jen děti mohou překvapit a kniha se jim i s touto ohromnou chybou může líbit.