3IN Intuice Instinkt Inspirace

3IN Intuice Instinkt Inspirace https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/278088/mid_3in-intuice-instinkt-inspirace-2ue-278088.jpg 4 15 15

Autobiografický příběh s fiktivními prvky o obyčejném klukovi, který prožije neobyčejné věci. Dřívější materialista vnímající svět pouze pěti smysly při šamanské ceremonii s indiánem z amazonie pocítí, že je věčnou duší jednoho vědomí, která je bezpodmínečně milována bez nutnosti čehokoli se bát. Jeho pozorovací filtr nabitý dosavadními zkušenostmi se vypne a jeho vnímání rozšíří natolik, že do hloubi bytí pocítí božství jako vlastní identitu zažívající lidskou zkušenost. Po probuzení z nevědomosti hledá svého biologického otce, staví se proti největšímu podvodu lidstva, přináší technologii volné neomezené energie na planetu Zemi, prožívá další ceremonii, při níž prochází smrtí a znovuzrozením. Během cesty diskutuje s lidmi o osobní spiritualitě, přírodních entheogenech a psychedelikách, výchově a vzdělání, sexualitě, vnitřní i vnější svobodě, finančním systému a našem neomezeném potenciálu k pozitivní změně. „Důvěřujme v neustálém tepu srdce intuici, instinktu, inspiraci. Vesmír, rytíř rozkoše s věčným příslibem radosti, nás vede.“ Kmotry knihy jsou Yemi A.D., choreograf, režisér a kreativec a David Egydy, reprezentant ČR v bobech a CrossFit atlet.... celý text

Přidat komentář

ailleen
17.04.2017 4 z 5

Kniha jakych je malo. Urcite zajimava, pro lidi, co hledaji. Prvni polovina uzasne ctiva, v druhe uz se plno myslenek opakuje a kniha ztraci dech. Ukoncit po pulce a je dokonala.

jitka4885
03.01.2016

Poutavé, vtipné, poučné, strhující vyprávění ze života, od kterého se nebudete chtít odtrhnout a budete s napětím a očekáváním číst a číst každou další stránku. Sympatické je, že autor je mladý muž a z celé knihy cítíte právě to " fresh " charisma, a tak se vlastně velmi hluboké poučení stává zábavou a autor vás nenechá ani chvilku se nudit. Každý, kdo chce od života víc, každý, kdo cítí, ze má navíc, než jak nyní prožívá každy den by měl tuto knihu bez váhání přečíst !


Bobash
10.11.2015 5 z 5

Kniha sympatickým, přímočarým a místy až syrovým způsobem vypráví příběh postavy, která si vlivem "náhod", které neexistují, uvědomila smysl života a začala si jej plnými doušky užívat. Čtení je zábavné a člověku se od něj těžko odtrhuje. Při čtení jsem se místy hlasitě smál, několikrát měl husí kůži a dokonce jsem se dočkal i dojetí. Ačkoliv se jedná o mladého autora, je z knihy znát životní vyrovnanost a moudrost. Doporučuji nejen těm, kteří se nacházejí na životní křižovatce, ale i těm, kteří si potřebují připomenout, co je opravdu v životě důležité.

klepec
04.11.2015 5 z 5

Někdy se člověk dostane v životě do situace, kdy potřebuje trochu popostčit a získat zpět důvěru v základní principy života, o kterých mnohokrát četl, ale stejně mu to nějak hapruje. Tahle kniha pro mě byla tím velkým impulzem a tak jsem rád, že se mi dostala do rukou přesně v pravý moment. Autorův vlastní příběh života vstříc k postupnému odhalení všech závojů iluzí a následnému probuzení je svěžím, vtipným čtením, bez hromady ezoterických kudrlinek, které však neztrácí svoji vážnost sdělení tam, kde je třeba a poměrně komplexně popisuje systém, do nějž jsme zasazeni a následné překážky, které je třeba překonat pro jeho překročení a osvobození se od všech pout, které nám brání naplnit naše osudy. Pokud cítíte, že jste na podobné cestě a hledáte trochu inspirace, tahle kniha by vás neměla minout!

hareska
26.10.2015 5 z 5

Zobla jsem si, i ukousla pořádné sousto....od každého trochu...pěkně bohatý talíř.
Kniha je příjemně čtivá, stránkami jsem hravě proplouvala, sem tam mě skropila slza radosti a smíchu, ale i dojetí v citlivých částech...
Nechť se každý intuitivně a instinktivně inspiruje *

vladimir3594
23.10.2015 5 z 5

Po delší době jsem četl poutavé vyprávění o životní, duchovní cestě jednoho z nás. Bude mít autor někdy autorské čtení? :)

Autorovy další knížky

Petr Neckář
česká, 1986
2021  80%Nebe Nebo
2015  76%3IN Intuice Instinkt Inspirace