333 tipů a triků pro vypalování CD a DVD

333 tipů a triků pro vypalování CD a DVD https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/124931/bmid_333-tipu-a-triku-pro-vypalovani-cd--poa-124931.png 3 3 1

Jak zálohovat filmy na DVD. Proč a jak si otestovat cédéčko a vypalovačku ... Velké množství rad, efektívních postupů a málo známých možností, tipů a triků jak pro práci s vypalovačkami CD a DVD, Tak i s Nero Burning ROM nebo třeba s Easy CD Creator a s OS Windows nebo Linux.

Přidat komentář

Marekh
25.08.2020 4 z 5

Tuto knihu jsem si v minulosti pořídil a důvodem bylo to, že jsem si koupil vypalovací mechaniku (vypalovačku) do PC, ve které jsem si mohl vypalovat CD nebo DVD. Používal jsem vypalovací program NERO, který je jednoduchý na obsluhu. Bylo to období, na které vzpomínám, protože jsem se dostal do spárů počítače a moje myšlenky se točily jenom kolem počítače, ať už se to týkalo počítačových her nebo filmů. Neustále jsem kupoval prázdná CD nebo DVD a hodně často jsem vypaloval. V současné době téměř vůbec nevypaluji na CD nebo DVD jak je rok dlouhý. Všechny soubory, které jsou pro mě důležité, zálohuji na EXTERNÍ DISK. Občas něco zálohuji dědovi, zejména písně ve formátu MP3, anebo pro sebe velmi málo. V současné době používám zejména vypalovací program, který se jmenuje ASHAMPOO BURNING STUDIO.

V knize se nachází plno tipů a triků jak vypalovat CD nebo DVD. Možná bych se bez této knihy klidně obešel, ale chtěl jsem si o tom něco přečíst. :)