Syry
Judy Ridgway
Průvodce světem sýrů od dějin, zpracování, značkách apod., po recepty z nich. Kompletný a spoľahlivý sprievodca pri nákupe, skladovaní, podávaní a konzumovaní najkvalitnejších svetových syrov. Obsahuje katalóg viac ako 100 druhov najznámejších lahôdkových syrov s podrobnosťami týkajúcimi sa ich pôvodu, histórie, výrobných metód, chuti a podávania každého z nich. Vysvetľuje vlastnosti každého syra v súvislosti s prírodnými podmienkami v danej krajine, ktoré ovplyvňujú jeho kvalitu. Upozorňuje na špecifické druhy syrov vyrábaných iba po domácky v malých množstvách, ktoré by ste mali počas návštevy v danej krajine ochutnať. Prvé vydanie.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2000 , Fortuna Libri (ČR) , Fortuna PrintOriginální název:
The Cheese Companion , 1999
více info...
5 | 1 | |
4 | 1 | |
3 | 0 | |
2 | 0 | |
1 | 0 | |
odpad | 0 |
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.