Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur

Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/236763/bmid_sila-prirodni-fermentace-jedinecna--236763.jpg 4 32 32

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována.... celý text

Literatura naučná Zdraví
Vydáno: , Grada
Originální název:

Wild fermentation , 2003


více info...
5
21
4
7
3
2
2
2
1
0
odpad  
0

Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.

Štítky knihy

vegetariánství kvašení, fermentace zdravá výživa

Autorovy další knížky

Sandor Ellix Katz
americká, 1962
2015  89%Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur
2021  100%Umění fermentace I
2021  100%Umění fermentace II
2021  70%Fermentace