Pro pestrý stůl
Libuše Vlachová
Publikace obsahuje velmi bohatý výběr předpisů na všechny druhy pokrmů a předkrmů, polévek, přes všechny druhy masitých jídel, omáček, pomazánek až po moučníky. Zabývá se nejen klasickými úpravami, jako je vaření, pečení atd., ale i grilováním, vařením v tlakovém hrnci či přípravou pokrmů v alobalu. Je tu též kapitola o přípravě polotovarů REMA.... celý text
5 | 1 | |
4 | 1 | |
3 | 2 | |
2 | 0 | |
1 | 0 | |
odpad | 0 |
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.
Autorovy další knížky
1987 | Praktická kuchařka |
1987 | Domácí konzervování ovoce a zeleniny |
1990 | Vaříme na víkendu |
1989 | Co chutná v Evropě |
1984 | Ovocné moučníky a dezerty |