Káva
Jill Norman
Malá knihovna encyklopedie kulinárního umění série
< 2. díl >
Knížka seznamuje s mnoha druhy kávy, popisuje pražení a mletí kávových zrn a způsoby přípravy kávy, uvádí recepty na přípravu kávových nápojů a dezertů.
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2004 , Slovart (ČR)Originální název:
The National trust little Library - Coffee
více info...
5 | 0 | |
4 | 3 | |
3 | 2 | |
2 | 1 | |
1 | 0 | |
odpad | 0 |
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2006 | Vaří šéfkuchaři |
2006 | Bylinky a koření v kuchyni |
2004 | Káva |
2004 | Čaje a byliny |
1992 | Chuť a vůně koření |