Grilování
kolektiv autorů
Kdo by odolal vůni čerstvě grilovaného masa a příjemné atmosféře, která grilování provází? Podle této moderní, přehledné kuchařky připravíte výborné grilované steaky, kuřada, hamburgery, ryby, ale i zeleninu a vegetariánská jídla. Najdete zde informace o tom, jaké maso je na co vhodné, jak jej před grilováním připravit, jaké použít koření a výborné recepty na grilovací marinády, do kterých maso naložíte. Rozsáhlá je také nabídka dipů a grilovacích omáček, která podáváme k hotovým jídlům.Text je doplněn i několika recepty na vhodné deserty. V knize je i kapitola o různých druzích grilů a k čemu jsou vhodné a také informace o tom, jak připravit gril-party, která by potěšila všechny hosty. Knihu doplňují výstižné barevné fotografie.Každý recept (vedle surovin a popisu) uvádí dobu přípravy a energetickou hodnotu výsledného pokrmu.... celý text
5 | 0 | |
4 | 1 | |
3 | 0 | |
2 | 0 | |
1 | 0 | |
odpad | 0 |
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.