V úkrytu diskuze

V úkrytu https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/365577/bmid_v-ukrytu-cNY-365577.jpg 4 384 126

Lydia Fitzsimonsová žije v dokonalém domě se svým milujícím manželem a synem. K úplnému životu touží po jediné věci. A je přesvědčená, že jí to manžel sežene. To poslední, co čeká, je smrt zaviněná její chorobnou touhou. Nicméně ani mrtvé tělo Lydii nezastaví. Akorát ji to ještě více popožene – ať to stojí cokoliv.

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Omega
Originální název:

Lying in Wait , 2016


více info...

Diskuze o knize (3)

Přidat komentář

Nočnípták
27.10.2019 4 z 5

Už se vám někomu stalo, že na knihu, která se vám moc nelíbila, musíte pořád myslet? Já totiž tuhle skoro zavrhla. Přesto na ni už víc jak rok musím myslet. S údivem si teď říkám: "Nelíbila, nelíbila ?"

dendishek
20.03.2019 5 z 5

Hlavní vykreslenou postavou příběhu je patologická snobka, opičí matka s přehnanou fixací na svého syna. Největší "psycho" na této šílené dámě je fakt, že touha po dalším dítěti - tedy po novém životě, ji nezabránila v tom, něčí život vzít. Přijde mi to jako vcelku dokonalý paradox. Mnohé čtenáře, stejně jako mě, velmi překvapil závěr knihy. Hold, každý si zasloužil, co si navařil..


Hope80
20.02.2018 3 z 5

První půlka knihy byl průměr, nic extra, druhá půlka knihy byla už o mnoho lepší a konec byl vážně "masakr", posledních 20 stran mi bylo jasné co se bude dít a bohužel to tak opravdu dopadlo. Lydia byla blázen a už se nikdy nikdo nedozví pravdu a jak to vše opravdu bylo. Chudak Laurence.