Stříbrné město diskuze

Stříbrné město https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/527011/bmid_stribrne-mesto-655e3ebe110f1.jpg 4 418 112

Arila série

1. díl >

Svět Aldolonu před tisíci lety postihla zničující událost, když se realita roztříštila na stovky a tisíce malých bublin světů. Národ Nurů už po staletí skáče z jednoho takového světa na druhý a hledá potravu, nerosty, ale také nový domov. Musí být neustále v pohybu, protože je pronásleduje šílená bohyně, která touží po jediném – zničit je. Arila se protlouká životem a postupně odhaluje tajemství minulosti, ale také pradávného řádu Hlídačů. A dřív, než se naděje, bude i ona vržena do vírů událostí, kdy bude muset nejen pomoci se záchranou svého města, ale také čelit vlastním démonům. Dokáže v sobě nalézt dostatek síly, aby se mohla i ona stát opravdovým hrdinou?... celý text

Diskuze o knize (3)

Přidat komentář

Saunic
27.11.2023 4 z 5

Zdravím, odjakživa nesnáším čtení. Za svých 20 let jsem přečetl asi tak dvě knihy a to v rámci školní četby. Původně si knihu koupil bratr a tak jsem si řekl, že to zkusím přečíst a oh god tohle je kniha, kvůli které jsem začal číst. Jasně je to Radkova první kniha, takže to má nějaké nedokonalosti, ať už nějaké gramatické chybky nebo místa, která jsem si musel přečíst víckrát, abych pochopil, co tím autor myslel, anebo lehce nelogické věci, ale děj mě kompletně vtáhl. Teď čtu knihu po druhé, protože jsem si koupil i zbylé díly a chci to všechno přečíst v kuse. Jen za dnešek jsem přečetl 60 stran. Nevím zda je to hodně oproti běžným čtenářům, ale pro mě je to asi o 60 stran více než obvykle. Nemůžu se dočkat až zjistím, jak bude příběh pokračovat a věřím, že se zkušenostmi nedokonalosti zmizí a na dalších knihách přibyde i ta páta hvězdička. Teď mluvím k lidem, co jsou jako já, pokud nemáte rádi čtení, ale máte rádi fantasy, zkuste si koupit tuto knihu, třeba změníte názor na čtení tak jako já.

ATASEB
16.01.2023 5 z 5

Ty teprve přemýšlíš o koupi? Tak se seber a upaluj si tu knihu koupit. Neprohloupíš :)


Muffinko
18.12.2022

Kniha mě zaujala hned od začátku. Větší počet postav mi nevadil, ba naopak přišlo i to zajímavější. Hlavní hrdinka se stejně hned projevila a tak bylo možné sledovat její kroky.
Přečetla jsem jedním dechem a hned následovala kniha druhá. Tenhle druh příběhů se mi moc a moc líbí.

dávám 5/5 hvězdiček