Ploštice diskuze

Ploštice https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/258940/bmid_plostice-258940.jpg 4 146 146

Susan a Alex Wendtonovci sa chcú odsťahovať zo svojho malého bytu a zdá sa, že konečne našli byt svojich snov. Priestranný mezonetový byt v dobrej štvrti, bez poplatku realitnej kancelárii. Majiteľka domu je síce trochu výstredná a postarší údržbár má neustále záhadné poznámky o pivnici, ale… nájom je taký nízky, že by bol hriech byt nevziať. Lenže Susan čoskoro zisťuje, že ich domov je plný ploštíc. Alebo nie je? Susan sa každé ráno zobúdza s novými štípancami, ale zdá sa, že ani Alex, ani ich dcéra Emma ten problém nemajú. Deratizátor nič nenájde a majiteľka domu prisahá, že v jej dome žiadne ploštice nie sú. Susan má strach, že začína blúzniť… Tieto ploštice sú totiž oveľa zlovestnejšie, ako sa na prvý pohľad zdá - sú totiž naozaj všade …... celý text

Literatura světová Horory Thrillery
Vydáno: , Fragment (SK)
Originální název:

Bedbugs , 2011


více info...

Diskuze o knize (2)

Přidat komentář

zema.al
04.12.2021 4 z 5

(SPOILER) Taky jsem z toho konce byla málem zklamaná, ale teď už jsem taky přesvědčená, že to byly jenom bludy hlavní postavy. První část knihy byla napsaná moc dobře na to, aby to skončilo... takhle.

Aranyfelix
22.10.2020 4 z 5

(SPOILER) Prosím odpovězte. Podle recenzí jsem pochopil, že většina z vás si myslí, že poslední kapitola a epilog se skutečně staly, že to není jen představa Susan. Jsem jediný, kdo tomu nevěří?
1. Celé to spěje k úplnému zešílení Susan.
2. Je to hrozně brakově napsané. Skoro to vypadá, že až úmyslně.
3. Nedává to smysl, protože satanice jsou jen v představě Susan, takže proč by je ostatní viděli.

Upřímně špatné hodnocení knihy podle mě hodně plyne z nepochopení konce.

Proč nás ale epilog stále utvrzuje v tom, že se to stalo přesně jak popsala Susan?