On diskuze

On https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/404051/bmid_on-3uP-404051.jpg 3 11 11

Román On s podtitulkem Na velikosti nezáleží je malá románová komedie o tom, že i s malou výbavou – ve formě postavy, majetku, mužství, charizma, smyslu pro humor, … – můžete zažít velkou životní párty. Román popisuje život v mnoha odstínech šedé, růžové a modré. Ukazuje, že život se nemusí skládat z položek vstát – vyčistit si zuby – jít do práce – vrátit se – uklidit – vyčistit si zuby – jít spát, ale že může být akční, vzrušující, nevšední, kouzelný… každý den, a to i jen s minimální dávkou kreativity. Kniha si klade dvojjediný cíl: pobavit a inspirovat (ne zrovna v tomto pořadí). Inspirovat muže i ženy a formou příběhů jim ukázat, jak lze originálním způsobem získat ženu (nebo muže), jak rozdělat oheň vášně (a neuhořet), jak zvládnout dominantně submisivní vztah (a ovládnout mysl druhého). Oproti trilogii Padesát odstínů šedi/temnoty/svobody se román On zaměřuje na dalších devětačtyřicet odstínů sexuálního života, proto inspiraci v něm najdou začátečníci i pokročilí.... celý text

Diskuze o knize (2)

Přidat komentář

Radim_Martynek
12.01.2021

Někdy nerozumím, proč někteří recenzenti hodnotí knihu, kterou nečetli, a píší bláboly o věcech, které v ní ani nejsou.
Nesčetněkrát se potkávám s tím, že kniha je hodnocena jako ODPAD jen podle úvodní fotky, kvůli jménu jejího kmotra, ale vůbec nejčastěji kvůli podobnosti hlavního hrdiny (který je své partnerce nevěrný) na manžela čtenářky (která ho z nevěry podezírá).
Dostávám spousty hezkých e-mailů, ale také řadu konstruktivní kritiky a čas od času i negativní reakce... které jsou časem vyvážené omluvou za neoprávněné připodobnění svého nefungujícího vztahu právě na postavy románu.
Román ale není návodem na kvalitní manželství – má být inspirací, kterou si můžete, ale také nemusíte ze čtení odnést.
Radim Martynek, autor
P. S. Komentáře typu "autor si sám píše hodnocení" nemá smysl komentovat...

Aja196
15.08.2019

Přijde mi, že předchozí komentáře psal buď sám spisovatel nebo někdo, kdo má zájem na prodeji knihy. Knihu bych obsahem zařadila mezi plytší styl. Hlavní hrdina má firmu, kde učí slušnému společenskému chování a přitom se sám chová jako hovádko. A neustále se jen vychvaluje, jak všechno dělá správně a dokonale, protože jaksi je patrno, že spisovatel je sám hlavní hrdina.