Magie havranů diskuze

Magie havranů https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/500640/bmid_magie-havranu-XCo-500640.jpg 3 287 287

Isobel se živí portrétováním zlověstných víl, jejichž touha po lidském umění hraničí s posedlostí. Při vytváření podobizny podzimního prince Havrana se však dívka dopustí strašlivé chyby. Namaluje mu do očí smutek, který ho může stát život i trůn. Rozzuřený Havran ji odvede do svého království, aby tam stanula před soudem. Vlivem nečekaných okolností se však oba postupně sblíží a Isobel zjistí, že u víl existuje ještě nebezpečnější emoce než zuřivost - láska.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

An Enchantment of Ravens , 2017


více info...

Diskuze o knize (2)

Přidat komentář

TaLu
13.03.2023 5 z 5

Od autorky čtu druhou knihu a zaráželo mě nízké hodnocení této knihy, protože já si paní spisovatelku zamilovala. Má úžasnou fantazii. Líbí se mi humor postav i vytvořené světy.
Nedalo mi to a zahloubala jsem se do důvodů, proč tato kniha neoslovila.
A ejhle- je to prvotina. Jak už to tak bývá, když se spisovatel osvědčí, vydá se teprve jeho dřívější dílo. Určitě si knihu také přečtu, ale budu na ní pohlížet podle toho.

jasminecka
06.01.2023 4 z 5

Pojdte mi rict - komu pripadaly vily trosku ... autisticke? Vidi svet lidskych emoci, ale vlastne je to pro ne zahada a neuchopitelny koncept... Nebo ne?
A co se stalo s Vlastovkou, ze nakonec pomahala Osobel a Havranovi? Je to jen o tom, ze si s ni Isobel byla ochotna hrat?