Denik Ostravaka 1 diskuze

Denik Ostravaka 1 https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/23298/mid_denik-ostravaka-1-65c8df567bd1e.jpg 4 429 125

Denik ostravaka série

1. díl >

Tištěná podoba internetového deníčku v ostravštině. Po velkém úspěchu nejen na internetu, ale i v tištěné podobě se dočkal denik ostravaka svého dalšího pokračování. Především úžasná lehkost jeho vyprávění a vtip jsou tím, po čem prahnou jeho pravidelní i příležitostní čtenáři.

Diskuze o knize (2)

Přidat komentář

nightlybird
05.07.2012 4 z 5

Možná víte, že server bloguje.cz skončil a to postihlo řadu lidí - dokonce i z našich řad (viď elfos) a mezi ně patří i OSTRAVAK, takže kdo mate radi jeho "dřysty" musíte se podívat na http://denik.ostravaka.cz/. A hlavně si ho neplést s Rudou z Ostravy ( který se jmenuje Michal Kavalčík a je spíš Pražák než Ostravák). Příjemnou zábavu "s tym orygynalnym pajtašem".

drakživota
28.06.2012

Ahoj všem,jmenuji se Jirka a jsem srdcem i duší Ostravák,ale nejen proto bych vám všem tuto knihu doporučil a to hlavně všem Ostravákům. Kniha nejen popisuje téměř každodení starosti a slasti běžného života každého z nás,ale jde o to že autor vše popisuje s velkým humorem a nadsázkou což dělá samozřejmě knihu zajímavou a populární hlavně ale nejen mezi Ostraváky. Myslím si že by alespoň jeden díl měl přečíst každý Ostravák aby si osvěžil pravou ostravštinu ,neboť patří do kulturního dědictví všech Ostraváků.
A máte-li rádi humor,tak vám ji vřele doporučuji neboť jsem ji četl vždy když mi bylo nejhůř a tato knížka mi vždy zvedla náladu a byla i dobrým tématem u posezení s přáteli. Zduř