Radek Velička

česká, 1979

Diskuze (6)

Přidat příspěvek

luczi
21.10.2022

Radek Velička je xenofobní odpad lidské rasy, abych použila jeho oblíbený slovní obrat. Rovněž šiřitel prokremelské propagandy či jakékoliv jiné propagandy, která má poškodit vedení naší země, protože tací jak on nejsou u vesla, což těžce nesou. Jeho knihy slaví úspěch u frustrátů téhož ražení, ale běžný čtenář by k četbě využil spíše kbelík, kam také moudra pana Veličky patří. V neposlední řadě jde o vulgárního sprosťáka, který píše lidem na sociálních sítích hnusárny a výhružky (mohu doložit).

MM1979
04.01.2020

Rozesílá spam (mě to začalo obtěžovat z domény jednotnecesko)... Asi nějaký ten rádoby „vlastenec“, co má potřebu neustále obtěžovat svou pravdou...


jooosev
17.09.2019

Autor je otevřený rasista inklinující k české neonacistické scéně. Ve svých dílech hledá pohled na svět, který škodí zájmu České republiky a jejich občanů. Štítky "Literatura faktu" nebo "Politologie" by měly být zaměněny za "Literatura ničím nepodložených vlastních názorů" a "Pohled ruskýma očima".

gonga
12.06.2018

Autor je jedním z výrazných exponentů ruské propagandy v ČR a neskrývaně se zasazuje o přesun ČR do ruského "civilizačního" (jakkoliv to zní nepatřičně) okruhu.

siena
12.10.2016

Další by mohla být, jaký že vydavatelský dům autorův počin vydal...

newtory
11.10.2016

Jediná použiteľná informácia o autorovi má dva riadky:
Jsem původem z Ostravy a jsem hrdý na své město, svůj kraj a svou zem. Jsem hrdým občanem České republiky...
Druhá časť vety pokračuje až do konca strany: ...a není mi lhostejno, co se děje v našem státě.
no a potom v tom istom duchu do stratena :
http://radek-velicka.cz/?page_id=213