Ladislav Hruška

česká, 1978

Diskuze (6)

Přidat příspěvek

vlkodlaq
01.11.2020

Kvalita literatury Ládi Hrušky je nejen sporná, ale hlavně neexistující. O to horší je, že Hruška je inteligentní člověk a celá tahle šaškárna je jen pečlivě a promyšleně budovaná image. Nezbývá tedy jen, než Láďu obdivovat za ty nervy, které by měl jen málokdo. On je rozdíl, když něco napíše idiot v nejlepší víře, nebo inteligentní člověk pro idioty. Jeho tvorba tak nevypovídá nic o něm, Hruška jen tvoří produkt podle poptávky, vypovídá to něco o průměrném českém "spotřebiteli", který je, ruku na srdce, tak trochu líný, nevzdělaný a zabedněný idiot.

Takže, pokud si myslíte, že idiot je Láďa Hruška, naletěli jste důmyslnému marketingu.

achilles
27.06.2016

Tento "autor" by si zasloužil medailonek v pořadu Degen.


pobijecmuch
11.02.2016

Kuchařky tohoto pana učitele jsou jako v literatuře knihy E. L. James. No, prostě odpad a literární žumpa.
Jeho znalosti z chemie a biologie, asi určitě vkládá i do svých receptů. Jeho vzor je firma Tricatel z filmu Křidýlko nebo stehýnko.

Luccy78
14.01.2016

V roce 2012 nastoupil do TV Nova, kde se přes pozici terénního zpravodaje dostal k funkci „potravinového inspektora“.
Z toho na pokyn vedení televize časem vznikl kulinářský experimentátor, který přímo v rámci zpravodajství zkoušel vařit z levných receptů, které na jeho výzvu začali do televize posílat diváci. Hruška tyto recepty z levných surovin, někdy i považovaných za potravinový odpad (kůže apod.), propagoval jako „levné a chutné“.
Prakticky okamžitě za to začal být kritizován celou řadou dietologů a lékařů.

V únoru 2015 podal na Nově výpověď. Od května 2015 pracuje v bulvárním webu Extra.cz, pro který natáčí videoblog o vaření.

Od srpna 2015 na FTV Prima začal točit pořad Vychytávky Ládi Hrušky, které se vysílají od září 2015.

Daemon
24.10.2015

Pro mě jasný důkaz toho, že i absolvent vysoké školy může mít IQ smaženého sýru v hrníčku. První udělal reportáž, kde nechal spadnout chléb s máslem desetkrát na zem, pak jako samozvaný potravinový inspektor běhal a hledal v supermarketech nahnilé hrušky a div nepokousal ochranku, když mu chtěla vytrhnout z ruky košíček s flekatým banánem a nakonec skončil u sporáku a vařil ve vodě taveňák, aby měl polévku před hlavním chodem z kuřecích kůží s pomerančem a jako dezert zmrzlinu z oleje. .... Nebo rozum má a dělá ze sebe před lidmi pitomce dobrovolně.

Rebel0007
24.03.2015

Legenda