Erin Hunter

americká

Diskuze (11)

Přidat příspěvek

BELLINKA120
11.05.2023

Abych pravdu řekla Erin Hunter, nejsou špatnými autorkami. Miluji jejich sérii Zákon smečky, kterou jsem četla sice před dlouhou dobou, ale i tak je jedna z mích oblíbených. Narozdíl od Kočičích válečníků mě to bavilo od začátku až do konce a jsem ráda, že to mělo jen dvě série.

Pokud bych měla hodnotit další knihy, tak rozhodně doporučuji Kočičí válečníky i přes to, že je to jedna z mích méně oblíbených knih. Musím přiznat, že u Kočičích válečníků mi vadí některé knihy, jako např: Putování Ohnivého měsíce, Půlnoc a vcelku i Nejtemnější hodina i když ta nebyla tolik špatná. U téhle série mi vadí, že je doslova nekonečná. V angličtině se stále píšou nové a nové knihy a i když jsem je zatím nečetla, říkám si, že to musí být nudné. Také se častokrát u Válečníků zasekávám, protože polovina knihy mě nebaví, ale to je jen můj názor.

Ostatní knihy jako např. Země odvážných, Bambusová říše nebo Volání divočiny, nejsou vůbec špatné, ale na předchozí zmiňované knihy to nemá.

Pro ty co hledají něco na způsob těhle sérií (a možná i lepší), doporučuji autorku Tui. T Sutherland, která píše sérii Ohnivá křídla/Wings of fire, ale když už by jste si to kupovali tak ne v češtině. Ten překlad je opravdu příšerný a přeložena je stejnak jen 1 série ze 3.

Kačota
01.01.2023

Zbožňuju Zákon smečky!!! Je to úžasná kniha. Když jsem si vybírala knihu, narazila jsem na Zákon smečky. Nakoukla jsem do ní a už jsem se neodtrhla. Ta kniha mě vtáhla do sebe. Vypadalo to, že tu knihu přečtu ještě dřív než si jí koupím. Hned co jsem dočetla jeden díl hned jsem chtěla číst další. ⭐Četla jsem v autě, doma, ve škole, venku no prostě všude. Někdy jsem i ponocovala. Díky Erin Hunterové jsem se rozhodla napsat knihu. Samozřejmě o psech o čem jiném?
Děkuji Erin Hunterové za to, že mi dodala odvahu psát knihy.
⭐⭐⭐⭐⭐


Kačota
20.02.2022

Erin Hunterová,
Jste úžasná spisovatelka. Četla jsem Zákon smečky a je to má nejoblíbenější kniha. V každé kapitole se něco děje a vždy to končí napínavě takže si hned musím přečíst další kapitolu. Zákon smečky je kniha u které jsem někdy šťastná a někdy tak dojatá až mi slzí oči. Miluju vaše knihy.

Elina_Berg
02.01.2021

Kvůli sérii Zákon smečky a Kočičí válečníci jsem začala číst pro zábavu, a ne kvůli škole....
Začala jsem číst od 11 a teď je mi 15, a každým rokem se moje čtení jen a jen prohlubuje.
Jednoduše řečeno musím téhle autorce poděkovat za to, že ve mně probudila čtecího maniaka.
Díky ní vidím čtení jinak, ne jako povinnost ale jako portál do kouzelných světů, ve kterých se ponořím a úplně se odkloním od reality.
Děkuji Erin za spestření každého dne. ❤️

Tritvaetna
11.10.2020

Série Kočičí Válečníci je úžasná. Opravdu, i když už jsem trochu nad doporučenou věkovou kategorií, série má pořád co nabídnout. Ze srovnání originální série (v ČJ) a prequelu Dawn of the clans mi připadá, že pozdější série jsou trochu propracovanější.
To se nedá říct o Zákonu smečky, kde první série je vcelku přijatelná, zatímco druhá mě upřímě řečeno zklamala - zápletka o ničem, spousta věcí (strachopes, zlatá laň) nedotažená, jako by vlastně nevěděli, jestli teda existují nebo ne, kdo je vrah jsem uhodla už v třetí knize a závěrečný ‘souboj’ byl naprostá tragédie. Smrt ‘jisté členky smečky’ pak už působí hrozně uměle, jako aby to neskončilo moc dobře.
Niméně Erin Hunter vůbec na závěry moc není - v Nejtemnější hodinka sice přehání, ale alespoň se tam něco děje; ve velkém a strašném Psím běsnění se prostě poperou tři smečky a o Poslední bitvě škoda mluvit - mimochodem chápe někdo ten název?
Seekers/Volání divočiny jsem nečetla, tak tam nemohu posoudit.

Missqueen
29.10.2018

Zatím jsem od autorky četla pouze zákon smečky a ten příběh je velmi zajímavý i když občas mi chvíli trvá než mi dojde význam některých vymyšlených slov, ale chtěla bych tu hlavně zmínit chyby v překladu. Nevím jak je možné že se v polovině knihy ze Štístka stane Lucky a z Bodliny se stane Trn. Jinak fajn série, některé knihy jsou sice lepší než jiné, ale jinak bych je hodnotila kladně

emilka9
27.03.2017

Erin Hunterová ,
moc se mi líbí knihy s divokými kočkami
jen a jenom kvůli této knihy se mi líbí kočky !!!!!!!!!!!


prosím jestli můžete vydat více dílů
budu hodně moc ráda, děkuji

Katy25
20.03.2017

Miluju knížky zákon smečky

limo
05.02.2017

Moc se těším až bude další Zákon smečky.

barumozisova
09.01.2017

Čtu Zákon smečky a kočičí válečníky a jsou to ty nejlepší knížky na světě!
Doufám ,že Erin Hunterová bude pokračovat v dalších dílech. :)

Alfička03
08.01.2017

Erin Hunterová (ve skutečnosti osm spisovatelek) má velmi čtibé a pro mě krásné knížky. Je to autorka mých jedněch z nejoblíbenějších knížek Zákon smečky.