zinon zinon diskuze u knih

☰ menu

Nasterea Nasterea Petra Stehlíková

Já teda nečetla, že by někde někdo něco zmiňoval...že ne kapitán. Já Vargase teda tipovala v prvním díle, pak už to vypadalo spíš na kapitána a ve třetím jsem si už říkala, že nejspíš Armin :)

09.08.2021 4 z 5


Nasterea Nasterea Petra Stehlíková

tatjana1737: To musí autorka hodně skočit v čase, jinak si to vůbec nedovedu představit. Také vůbec nechápu, jak je všichni vidí spolu, když ona je zatím vlastně dítě a on už má odžitých tolik let. Z jeho pohledu bych to viděla jako možné, když jí bude více jak 20. Dřív by mi to připadalo fakt divné a určitě by ho to nenapadlo :)

31.07.2021 4 z 5


Nasterea Nasterea Petra Stehlíková

Já si zase myslím, že ti lidé v celách byly na Nasterea proměňováni. Jižní nasterea jsou původem sklenaři (dokáží trochu odolávat). Pořád si myslím, že Nasterea vdechne život něco jako živá energie ze sklenitu...taková jako duše. Proto ty svítící oči, když spí pohasnou... A duvaly je zabijí, že s tou energií něco udělají... Takové dohady :)

18.05.2021 4 z 5


Královna ničeho Královna ničeho Holly Black

Nebyl by někdo tak hodný a nepřeložil ty dopisy pro Jude a nevložil je sem nebo neposlal mně do zprávy? Měla bych velkou radost :)

05.08.2020 5 z 5


Říše bouří Říše bouří Sarah J. Maas

To byla jízda :) Oblíbila jsem si snad všechny, ale nejvíc mě zaujal po této knize Fenrys (už mi není náct, ale žeru ho :))...nějak jsem doufala, že ho dá s Aelin dohromady. Snad možná proto, že ač se mi všechny páry zamlouvají, tak ona s Jeřábem mi moc nesedí. No tak snad dostane Fenrys v další knize více prostoru a užiju si to...hlavně ten humor :) Nevím, jak vydržím čekat na další díl. Jinak Lysandra je opravdu jedinečná, Elide s Lorcanem jsou zajímavý pár a čtení o nich jsem si opravdu užívala. Vztah Manon s Dorianem má náboj a konečně už je trochu průbojnější...až koukám, jak se v její přítomnosti projevuje :) Konec mě dojal a v určitých ohledech dost překvapil.

26.04.2018 5 z 5