Szekynka Szekynka diskuze u knih

☰ menu

Povolené ztráty Povolené ztráty Nora Roberts

No tak to byla četba. Úvodní popis masakru v DownEastu spisovatelka popsala děsivě a hlavně přesvědčivě. Trochu jsem přemýšlela, jak bude knížka pokračovat, když hlavní událost vměstnala na prvních pár stránek a fakticky mě nenapadlo, že na pozadí celé akce bude další, totálně šílená postava. Nechápu, jak dokáže do jedné knížky narvat – totální masakr, brilantní popis a vývoj charakterů, a ještě to celé protkne romantickou linkou. Celkově je její psaní pro mě docela osvěžení. Nora se stává mojí další oblíbenkyní. Fascinuje mě jak vše, co píše vypadá opravdu, že do dané tématiky opravdu vidí – v této knize třeba do umění. Jediné, co mi trošku na knize nesedělo, když se vědělo, kdo po přeživších jde, proč je FBI nezařadila do ochrany svědků? Takhle vlastně všichni zůstali na ráně a jen se čekalo, které jméno si Pat odškrtne jako další. A druhá věc…konec byl strašně uspěchaný, čekala jsem zakončení trochu epičtější.

20.01.2020 5 z 5


Lov Lov Elle Kennedy

Naposledy jsme od téhle autorky četla Plán a nic moc (Trucker a Sabina – docela nuda). Tahle kniha mě zaujala asi hlavně obálkou. Ale jsem fakt ráda, že jsem si ji koupila.

Ne že by nebyl příběh Summer a Fitze předem rozdanej, vždycky stejná klasika, ale i tak. :) Ty jejich hry, poznávání a průběh jak se dávali dohromady mě chytlo. Tajně jsem trochu fandila i Hunterovi, který mě postavou zaujal (btw. zasloužil by si díl sám o sobě a jeho budoucí). Už teda vím, že druhý díl nebude o něm ale i tak se na dvojku v podání Bí a Jakea těším jak malá holka. Už teď si umím představit ty jejich slovní výměny :D

Bavilo mě to dokonce tak, že zvažuju, že si přečtu první 3 díly All Campus, protože by asi bylo fajn přečíst si i příběh ostatních a nenechat se odradit nepovedeným Plánem.

13.06.2019 3 z 5