sulzsova.anna sulzsova.anna diskuze u knih

☰ menu

Vrčící naděje Vrčící naděje Lenka Hnátová

Já se příšerně těším :) Od této autorky jsem četla zatím všechny knihy a jsem neskutečně spokojená, nemůžu se dočkat až budu konečně jednu držet i skutečně v rukou a ne jen ve čtečce :) jsem zvědavá jak se někdo kdo doposud psal romány pro ženy a LGBT romantiku popere s fantasy žánrem, ale už v závěrečné povídce v Táhni z mé hlavy předvedla, že jí vymýšlení nedělá problém ( z hlavního hrdiny vytvořila kočičku a to tak precizně, že jsem jí to skutečně uvěřila) a pokud bude tahle kniha s přehnaně pohádkovou obálkou alespoň zpoloviny dobrá, jako předešlé, budu velmi spokojená :)

18.06.2023 4 z 5


Ano, pane řediteli Ano, pane řediteli Lucie Srňánková

přidávám se k zp87, i můj komentář byl smazán. Nebudu znovu psát a opakovat se, jen se ukazuje, že negativní reakce ač nešlo ani o tu nejhorší variantu a sama jsem psala, že kniha měla své klady se zřejmě nehodí.
Autoři by se měli naučit přijímat i názory, které se jim nelíbí. I takové se kterými nesouhlasí, ale to se zřejmě neděje.
A aby mi někdo vnucoval názor, že obálku nevybíral a že za ni nemůže? To už je vážně vrchol! Obálka je to, co prodává a to co člověk vidí jako první a pokud z ní mám soukromý názor takový, že mi evokuje jinou knihu, tak to tak prostě je a nehodlám poslouchat, že autorka za obálku nemůže, to mě absolutně nezajímá!

03.02.2023 2 z 5