šifrin šifrin diskuze u knih

☰ menu

Bůh synergie Bůh synergie Jiří Šifrin

Norris416: zjistil jste fantastickou skutečnost, že "nějaké materiály přišly do Chruščovovy kanceláře v březnu 1965. Problém je v tom,že v březnu 1965 už Chruščov nebyl u moci ale na podzim 1964 byl odstaven Brežnevem."
Tak abyste věděl - o to právě jde, že na tom dokumentu je právě takové datum. Teď kdyby Vám laskavě došlo do hlavy, co to znamená. Dochází Vám to?

28.12.2022


Bůh synergie Bůh synergie Jiří Šifrin

pro alHansal: Když jsem si uvědomil vážné nesrovnalosti a začal se Stalinem zabývat, uvědomoval jsem si, že musím být velice pečlivý a opatrný. Proto jsem vše mnohokrát prověřoval. Všechny zprávy jsem ověřoval z hlediska jejich návaznosti a v knize je jen to, co tímto tvrdým sítem prošlo. Proto tam nejsou odkazy na Conquesta, Antonov-Ovsejenka, SoLŽEnicyna a další sedmilháře. Pokud se vám tedy zdá, že z knihy zní sovětská propaganda, pak je to jenom proto, že ta propaganda prostě byla pravdivá. Upozorňuji, že i pro mě to bylo překvapení.
Zato Vy zastíráte - již jen v tomto příspěvku. Co se týče "Katyně" já jednoznačně píši, že to je dílo Němců . a vede mě k tomu hodně podrobný rozbor. Ostatně do toho jsem se snažil zahrnout i literaturu obviňujíví to vaše "NKVD". Ale zase pro nespojitost nic z toho neprošlo (i když jeden odkaz tam mám). Další Vaše tvrzení jsou již zcela mimo mísu, neboť například základní literaturu najdete na stránkách 422 a 423 a co se týče Vašeho fantastického odhalení o mých dalších "moudrech" na pospolne.cz, tak to svědčí jenom o tom, že jste moji knihu ve skutečnosti nepřečetl - protože to v ní najedete na stránkách 355-364. Je vidět, že na Ústavu Státních TRafik jsou lenoši.
Co se týče kapitálu, který jsem na knihu dostal (od koho, proboha?), tak to laskavě prokažte. Jste demagog a gauner.

21.02.2021