RinI RinI diskuze u knih

☰ menu

Ydris: kniha první Ydris: kniha první Květoslav Hönig

Jiratom:
1) Já například znám název Avatara 2 (pokud k tomu něco nedoplní) a to máme 2 roky před vydáním. Dokonce Avatara 3, 4 a 5. Wau! To je novinka co? Je to úplně normální věc a záleží jen na autorech.

2) To, že člověk chce mít propracovanou série je v této době zločin? Jelikož knižní série jen jenom o "knižkách" a ničem jiném"? Jinak nevím, o které počítačové hře to mluvíte, ale rozhodně ne každá vypisuje seznam a má kolem sebe hromadu materiálu (možná tak RPG a to není rozhodně většina). Her je bezpochyby na světě 10 000+.

3) Pokud jste schopen vymyslet originální jména, která se už neopakují v těch stovkách, ne-li tisících fantasy knihách - jen do toho! Navíc i překlady cizích knížek si mnohdy s těmi jmény měst apod. pohrají.

4) Spíš mě zaráží, že si Vy myslíte, že v této době lze na fantasy najít něco originálního... Vždyť všechny knihy této doby vyšly z Dračích jezdců, Pána prstenů apod. A dokonce i ty vycházejí z historických pramenů - draci apod? Další wau! Vždyť pomalu originální tu může být jenom nynější doba a sci-fi - a ty pomalu taky ne.

5) Jinak autoři se nebáli dát něco zajímavého (možná trochu méně originálního) na Startovač. Dělá to mnoho lidí a ne jenom s knihami, ale i filmy, hrami všeho druhu... Takže když chcete být "originální" a začít psát několik povídek a knížek, než napíšete svoji první ságu - jen do toho!

03.09.2018 4 z 5


Ydris: kniha první Ydris: kniha první Květoslav Hönig

kvetfana: Ale konstruktivní recenzi k dané knize napsat neumíš že? ...

17.01.2018 4 z 5


Ydris: kniha první Ydris: kniha první Květoslav Hönig

Klarv - každý má jiný názor, každý to cití jinak, avšak jsem rozebíral spíše "propagaci". Ze strany autorů mě to jako propagace nepříjde, ale ... co já vím.

11.05.2017 4 z 5


Ydris: kniha první Ydris: kniha první Květoslav Hönig

Deka-meron - připadá mi to velmi směšné. Tento účet jsem také založil z důvodu, abych ohodnotil nějakou knihu, takže nevidím důvod, proč by nově zaregistrovaní lidé neměli napsat komentář jen k jedné knize. Všechny tyto faktory nedělají z těchto lidí kamarády autorů, ale někoho, kdo se o danou knihu zajímá.

11.05.2017 4 z 5