Mars333 Mars333 diskuze u knih

☰ menu

Posedlost Posedlost Peter James

To je případ tohoto autora Petera Jamese, má asi 3 knihy s jiným názvem, každého vydání. Když si to člověk nepřečte o čem kniha je, tak dost riskuje že si řekne, tuhle knihu ještě nemám a koupí si jí, proto si myslím že by se s tím mohlo něco udělat (nějak zobrazit oba dva názvy z vydání) aby člověk věděl co kupuje, mě se stalo že jsem měl knihu Vražedné cédéčko a pak jsem byl obdarován knihou Smrt ze záznamu, jde o stejnou knihu jen vydání a název se liší. Šlo my spíše o to že jestli autor čtenáře zaujal a projížděli seznam jeho děl a přečetli si o čem knihy jsou, (já to tak dělám, když mám autora co je moje srdeční záležitost a chci jeho všechny díla) tak na to mohl někdo natrefit. Za tón se nemusíte omlouvat, už jsem si zvykl že si lidi myslí, ale málokdo ví. Jste tak trochu puntičkářka, ale schvaluji a souhlasím s tím co děláte, každé vylepšení se počítá, jen tak dál.

18.05.2020


Posedlost Posedlost Peter James

Ok, tak se přiznám, nevěděl jsem jak to mám udělat a jestli vůbec jde, protože obě knihy mají celkem dost hodnocení a nevěřím že jsi toho někdo nevšim, tak asi proto jsem to dal do diskuze. Ale, Díky.

17.05.2020


Posedlost Posedlost Peter James

Knihu v moci zla jsem nečetl, neviděl ani ji nevlastním tak jsem si nebyl 100% jistý jestli se nemýlím, ale díky za tip, udělám to.

17.05.2020


Posedlost Posedlost Peter James

Nechápu, proč kniha V Moci Zla je oddělená od této knihy, když podle příběhu jde o tutéž knihu, jen o jiné vydání.

17.05.2020