kvetfana kvetfana diskuze u knih

☰ menu

Ydris: kniha první Ydris: kniha první Květoslav Hönig

readah: Město přízraků se mi nelíbilo kvůli tomu, co je na první pohled zřejmé. Líbilo se mi převážně kvůli hlubšímu příběhu, jež se skrýval ve vodách, kam povrchni čtení nepronikne. Líbilo se mi kvůli filozofickým náznakům. Pokud tomu dáš ještě někdy šanci, zkus si to fakt soustředěně přečíst a vnímat jako celek, ono to svý kouzlo opravdu má :)
K Obrazu: A čím mě to mělo nadchnout? Hlavní postava bez vlastního rozumu, našeptávač, který byl od prvních řádků až příliš jistý sám sebou, třebaže nikdy a nikde nebylo vysvětleno (klidně i situačně, nepotřebuji mít napsáno něco jako "a proto si mých názorů váží"), kde vzal onu úctu a váženost. Dále to byla kniha, jejíž konečný zvrat mě absolutně nepřekvapil, dokonce jsem to finální prohození čekal a to si myslím, že by dobrá kniha měla umět překvapit. Takže tak :)

21.12.2017 2 z 5


Ydris: kniha první Ydris: kniha první Květoslav Hönig

Trochu se nám tady ta diskuze zastavila, pokusím se jí tedy trochu oživit. Vy, kteří jste jí dali víc, než 4 hvězdy: Můžu se zeptat, s čím jiným srovnáváte a jaké jiné knihy jste četli? Vždyť je to skoro shit a dvojstránkový kapitoly jsou snad jenom vtip.

29.10.2017 2 z 5