KudrlinkaM KudrlinkaM diskuze u knih

☰ menu

Někdo z nás Někdo z nás Kristýna Trpková

Bohužel. Tato kniha inzerovala vážná témata, ale o ničem takovém není.
První tři čtvrtiny knihy netvoří děj, je to konverzačka a hysterické dialogy o ničem. Neslouží ani poznání postav. Až poslední čtvrtina se „rozjede",, spíš tedy zvrtne, bohužel do sci fi.

Plně souhlasím s dalšími nízkými komentáři.

Špatně napsané, ploché postavy, kterých je jako hadů. Žádný děj, drama se odehrává jen v dialozích a taky na sociálních sítích autorky.

Delší dobu pozoruji sestupnou tendenci kvality autorčiných knih i její přístup ke svým čtenářům na sociálních sítích .
Mnozí si už všimli, že Kristýna Trpková tam má ve zvyku pravidelně sdílet nepohodlné recenze čtenářů s nízkým hodnocením jejich knih, přičemž slabé hodnocení vytrvale označuje za hejty, a to s nevybíravými a výsměšnými komentáři.
Autorka se tam nepáře se čtenáři, kterým se její knihy nelíbily. Nedáš 5 hvězd? Tak to se dočkáš veřejného znemožnění, že se buď ozvala potrefená husa, nebo troll, co hejtí a závidí…. Ha. Neuvěřitelné?

Přitom však na druhé straně, velké množství právě těch pětihvězdičkových hodnocení je od čerstvě založených a jednorázově použitých účtů. Náhoda?

Co si o tom má čtenář myslet? Kvalita knihy vůbec neodpovídá hodnocení. Mladá autorka asi potřebuje dozrát, a to nejen na tvorbu.

Za mě, ztráta času a vyhozené peníze za tvorbu Kristýny Trpkové

29.04.2024 odpad!