ka2cka ka2cka diskuze u knih

☰ menu

Vojna rodov Vojna rodov Victoria Aveyard

Ahoj, mám dotaz. Je kniha pouze ve slovenštině nebo i v češtině? Moc děkuju za odpověď.

02.01.2019


Říše bouří Říše bouří Sarah J. Maas

A ještě upozorňuji, naše skupina je zaměřená pouze na českou verzi, takže začínáme stejně jako všichni ostatní číst až po vydání. Pokud tedy někdo bude mít problém s touto teorií, nechť si to nechá pro sebe Je to jen teorie, nic víc.

18.09.2017 5 z 5


Říše bouří Říše bouří Sarah J. Maas

Pokud by jste někdo byl tak hodný, napište mi do zpráv a podělte se se mnou o Váš názor, děláme s jednou skupinou takový průzkum a jsme velcí fanoušci této série. DĚKUJI!!!

18.09.2017 5 z 5


Říše bouří Říše bouří Sarah J. Maas

SPOILERT ALERT!!!!!!!!!!!!! NEČTĚTE TO POKUD NECHCETE ZNÁT JEDNU Z HLAVNÍCH TEORIÍ TOHOTO DÍLU!!!
Určitě jste si, milý fanouškové této série, stejně jako já přečetli popisek. Aelin bude muset ,,muset obětovat jedinou věc, kterou miluje nejvíce na světě''. Podle mnoha lidí, i mne samotné miluje nejvíce Jeřába, a tak se tu nabízí otázka...zemře Jeřáb v tomto díle? Osobně doufám že ne, byla by to pro mě katastrofa.

18.09.2017 5 z 5


Královna stínů Královna stínů Sarah J. Maas

Tak ja už knihu přečetla, a musím říct že Vás rozhodně nezklame! Jsem o to stoprocentně přesvědčená. Nemohu se dočkat zbylých dvou dílů

13.11.2016 5 z 5


Královna stínů Královna stínů Sarah J. Maas

NÉÉÉÉÉ!! O celý měsíc? To nemůžu vydržet. Teď, když jsem se dozvěděla i o pátém a šestém díle asi zemřu touhou a netrpělivostí. To bude senzace! Zajímalo by mě, jestli se Aelin znovu setká s Aedionem a Dorianem. Mohl by mi někdo prozradit víc? Děkuju.

15.10.2016 5 z 5


Dcera Dcera Kiera Cass

Bože!!! Dneska jsem by knihovně a hledám...je moje!! Tedy, spolužačky mamka vlastní knihovnu a dneska mi jí schovala!! Zítra si pro ní jdu!! :3

15.06.2016


Dcera Dcera Kiera Cass

Knihu s chystám číst, a upřímně řečeno z komentářů nejsem moc nadšená. Původně jsem s těšila, ale už to nějak vyprchává. Jediné, co mi dodalo naději na alespoň trochu dobrý děj byl komentář od Espoir. ;D Díky.

08.06.2016


Dcera Dcera Kiera Cass

To jako vážně?! Já se těším snad půl roku na pokračování, které má v češtině vyjít v dubnu a ono nic?! Jsem vážně zklamaná. Ráda bych si to přečetla v angličtině, ale na to mám malou slovní zásobu. Black-stars, chci se zeptat, doporučila by jsi mi knihu když už si jí četla, nebo mi alespoň napiš stručný děj, prosím.

02.04.2016


První První Kiera Cass

Já nevím, nechci říct, že se mi kniha nelíbila, ale mám z konce různorodé pocity. To jak několik lidí zemře, a Amerika cestou k oltáři přemýšlí, co by asi dělali, kdyby tam byli.... mám z toho divný pocit. Určitě to bylo pěkné zakončení, ale já bych vybrala jiný konec. Žádný masakr, jen nějaké rozuzlení, které by vše vyřešilo. Hotovo. Nejvíc mě dostala ta část s Celestou, a popis toho, jak jí rebel prostřelil hlavu. Nemám ráda krváky, a od toho se vše odvíjí. Ale stoprocentně nejlepší knížka, kterou jsem kdy četla.

03.01.2016 5 z 5