K.Niler K.Niler diskuze u knih

☰ menu

Protokoly sionských mudrců Protokoly sionských mudrců Václav Velinský

Přešly již doby trpkého a bolestného pronásledování a ponižování, které lid izraelský snášel s hrdinskou trpělivostí, neboť civilisace křesťanů učinila veliké pokroky. Tento pokrok je naším nejpevnějším štítem, za kterým se můžeme skrýti a překročiti nepozorováni rychle ten prostor času, který nás dělí od našeho vznešeného cíle.
Pohleďme na hospodářskou situaci
Evropy a přehlédněme zdroje, které si otevřeli Izraelci sami počátkem tohoto století, takže nahromadili dnes nesmírné kapitály, jimiž disponují jako například v Londýně,
Vídni, Amsterodamu, Hamburku, Paříži, Římě, Neapoli, Praze.....
Všude je Izrael pánem finanční situace dík jejím miliardám, nehledě k tomu, že je v každém místě i druhého a třetího řádu pánem výnosných fondů a že se nikde nemůže bez synů Izraele a jejich přímého vlivu provésti žádný finanční zásah, ani důležitý podnik.
Burza zaznamenává a reguluje tyto dluhy a my jsme většinou všude pány těchto burz.Musíme hleděti, abychom dělání dluhů co nejvíce ulehčovali a tím se stali pány veškerých cen. S ohledem na kapitály, které půjčujeme státům, musíme využít i jejich železnice, doly, lesy, huti, továrny, ba dokonce bráti zástavu i výnos jejich daní.
Zemědělství bude vždy největším bohatstvím každého státu. Velkostatkáři budou míti vždy úctu a vliv. Musí se tedy naše snaha nésti k tomu, aby se bratři v Izraeli v co největší míře zmocnili půdy.
Pod záminkou, že chceme pomoci pracujícím třídám, musíme veškerou tíhu daní přenést na zaměstnavatele a když potom jejich majetky se dostanou do našich rukou, stane se práce křesťanského proletariátu zdrojem nezměrného zisku. Všemi prostředky musíme omeziti co nejvíce vliv křesťanské církve, která odjakživa byla naším
největším nepřítelem a za tím účelem musíme vzbuditi v srdcích jejich věřících svobodomyslné myšlenky, zasévati pochyby, rozkol a náboženské hádky.
Každá válka, každá revoluce, každá změna politická nebo náboženská nás přibližuje k okamžiku, kdy my Izrael dosáhneme vytouženého cíle.
Obchod a spekulace. Tyto dva vydatné zdroje zisku se nikdy nesmí vyrvati z rukou Izraelitů a především je třeba chránit obchod s potravinami a léky. Vznikne-li bídou nevůle a nespokojenost, nalezneme dost času, abychom zodpovědnost svalili na vlády.
Všechny veřejné úřady se musí státi přístupny Izraelitům. Jakmile se jednou staneme úředními osobami, dosáhneme podlézavostí a prozíravostí našich činitelů pravý vliv a moc. Nejdůležitější je úřad spravedlnosti.
Zaslepenost davů a jejich sklony k tomu, aby se dali chytiti na patetické fráze umožní nám Izraelcům, abychom se jich snadno
zmocnili. Oni sami nám pak dopomohou k popularitě a důvěře ve svých kruzích......... Uff ...Uff ... to vše byl vlastně jen sen a venku je opět slunný den .

26.11.2018 5 z 5


Odžidovštit! Odžidovštit! Jaroslav Veverka

Autor přidán 15.8.2018 včetně jeho titulů. Dne 10.9.2018 kniha Odžidovštit smazána z Databáze knih. Zřejmě osoba co maže z Databáze knihy, dává za pravdu
textům v nich uvedených. Je možné, že z nich má takový strach, aby jim třeba některý čtenář nedal za pravdu.

10.09.2018 5 z 5


Židé a krev Židé a krev Karel Jiří Loula

S ohledem na vysokou úroveň Databáze knih, jenž je obdobou ČSFD.cz, musím po letech, kdy tu byl uložen titul Židé a krev a nyní překvapivě zmizel - opět ho doplnit. Praktiky obvyklé před rokem 1989 jsou doufejme minulostí, ale někteří jedinci zřejmě mají potřebu je křísit. Stejnou svobodu jaká panuje na ČSFD,
doufejme si dokáže uhájit i Databáze knih.
Připojuji kopii mého komentáře, jenž stejným úvodem, ale konkrétně reagoval na text uvedený v diskuzi k této knize.
K.Niler 21.8.2018
Je hnus, že "lidská" společnost v roce 2018 toleruje necivilizované chování konkrétních osob z židovského etnika, které si troufnou maximálně vraždit a okrádat méně technicky vybavené civilizace a touto svojí aktivitou tato minorita ohrožuje ostatní etnika - včetně toho svého. Doufám, že do ČR kromě vytváření strachu z terorismu, který sami uměle vyvolávají, nezavlečou také jejich oblíbenou střelbu ostrýma - až bude Michal Kocáb demonstrovat za lidská práva, či já budu vypouštět lampiony štěstí /..uklidní mne po smrti jako zastřelenou mrtvolu, prohlášení představitele židovské obce Krause, že si za to můžu sama, neboť od lampiónu štěstí jsem mu mohla zapálit zahrádku na které v potu tváře chudák někdo dřel../. Je smutné pokud pak tito jedinci vlastně naplňují pravdivost textu v publikacích, které by jinak vyznívaly jak z jiného světa.
Stačí se podívat v jakém jsme kalendářním roce a doufám, že nejde o propagandu Izraele připravující půdu pro "konečné řešení".

......asi si půjdu pustit .... a spravedlnost pro všechny ...
s Al Pacinem v hlavní roli ......

06.09.2018 5 z 5