Etule Etule diskuze u knih

☰ menu

Setkání s cizincem Setkání s cizincem Lisa Kleypas

Mimochodem, kde se vzalo 400 stránek? Podle Baronetu má 352... :-o

15.09.2018 5 z 5


Blackout Blackout Robyn Thurman

Dalsi dily v češtině nebudou. Serie se spatne prodavala tak to Fantom print stopnul.

10.02.2017


První První Kiera Cass

Celou dobu jsem si marně lámala hlavu nad tím, co neurčitého mi na celé sérii nesedí. Něco, co prostě nedokážu uchopit. Po sedmi hodinách přemýšlení v práci, jsem na to konečně přišla (nechtěla jsem totiž psát komentář z mobilu). Já jsem Americe nepřála vítězství. Byla mi tak strašně nesympatická, ale doufala jsem, že se to změní v průběhu dalších dílů. Nepovedlo se. Její (autorčina) představa boje o prince je asi trochu jiná než ta moje. Její stupidní chování a myšlení mi lezlo na nervy. A místo, aby se to snižovalo, naopak se to zvyšovalo. Nemluvě o tom, že Maxon byl občas taky na facku.
Škoda, vypadalo to jako opravdu skvělý nápad. Byť od začátku průhledné čtení. ;)
Dávám hvězdu navíc za (alespoň pro mě) překvapující závěr respektive pár stránek před koncem. Celou dobu jsem si lámala (no ne zas tolik), jak se stane to, že si zázrakem Ameriku oblíbí král. Nu, tohle jsem vážně nečekala. ;)
Kniha se sice četla sama, ale nezanechala ve mě žádný dojem. Dokonce ani ten negativní (a to jsem při posledním negativním hodnocení o té knize dokázala mluvit opravdu velmi, velmi dlouho).

18.11.2015 2 z 5