DarthSoren DarthSoren diskuze u knih

☰ menu

Z krve zrozená Z krve zrozená Nathan Long

Zdravím přátelé, mám jeden dotaz. Je tahle kniha vhodná i pro čtenáře, který nemá s Warhammer univerzem žádné zkušenosti? Anotace vypadá fajn, ale nevím nakolik to navazuje na Warhammer frančízu a nerad bych byl po 20 stránkach úplně mimo. Díky.

29.07.2022


Kniha pěti kruhů Kniha pěti kruhů Mijamoto Musaši

Zdravím, je nejaký rozdiel medzi Knihou piatich kruhov a Knihou piatich zvitkov? Alebo ide rovnakú knihu len s iným prekladom? Rád by som si kúpil obe, ale nechcel by som kúpiť dve rovnaké knihy.

12.01.2022


Star Wars, Epizoda I - Skrytá hrozba Star Wars, Epizoda I - Skrytá hrozba Terry Brooks

Zdravím Sttanul, zřejmě odpovídám velice pozdě, ale raději pozdě, než-li nikdy. Knihy o epizodě II i III existují. Nicméně jenom v angličtině. Netuším, proč se jim nedostalo českého překladu. Attack of the Clones napsal R.A. Salvatore a Revenge of the Sith napsal Matthew Stover. Obě knížky jsou velice povedené, dvojka je omnoho lepší než film a trojka je taky skvělá, navíc přidávají k příběhu pár věcí a rozšiřují ho, není to jenom přepis scenáře, jako tomu bylo u epizod IV-VI. Obě knihy jsou pořád dostupné, jenom je potřeba mrknout na anglicky mluvící weby.

02.12.2019 5 z 5


Star Wars - Darth Plagueis Star Wars - Darth Plagueis James Luceno

Ano, je to dotisk, na pultech by měl být 10.10.2019, alespoň podle toho co mají napsáno na stránce Egmontu. Já Plagueise četl v angličtině, mám fyzickou EN verzi, ale český překlad musím mít v knihovně taky :D To je prostě povinnost.

29.08.2019 5 z 5


Star Wars - Darth Plagueis Star Wars - Darth Plagueis James Luceno

Paráda, jak by řekl Palpatine: " A surprise, to be sure, but a welcome one." :D

26.08.2019 5 z 5