Covid2020 Covid2020 diskuze u knih

☰ menu

Snadná cesta, jak skoncovat s alkoholem Snadná cesta, jak skoncovat s alkoholem Allen Carr

S alkoholizmem lze skoncovat za 1minutu.
Předpoklad úspěchu je víra v Boha a znalost Ježíše Krista.
Také jsem se léčil a po 1týdnu mně osvítil Duch svatý a vzpomněl jsem si na hodiny náboženství. Kristus vzal všechny hříchy světa na sebe. Alkoholici svádějí svůj alkoholizmus na všechny lidi kolem a nedokáží si přiznat že je to jen jejich vina.
Během chvilečky jsem vzal všechnu vinu na alkoholizmus na sebe a okamžitě jsem byl vyléčený. Zbytek času v léčebně jsem se bavil četbou knih v knihovničce u sester.
Nikdy jsem nedostal sebemenší chuť na alkohol.
Ateizací společnosti nepůjde moje blesková metoda fungovat. Tisíce rodin je proto rozvrácených s následky hlavně pro děti atd.
Největší a nejdůležitější vklad do života je vštěpovat víru v Boha dětem od útlého dětství. Nejdříve byli křováci, po rozšíření víry v Boha jsme byli LIDÉ a teď se z nás zase stávají křováci. Náboženství je prý zhouba lidstva.

05.11.2022


Kolapsy složitých společností Kolapsy složitých společností Joseph Anthony Tainter

Pokles morálky občanů má podstatný vliv na kolaps společnosti. Morálku dětem většinou předávali křesťané Desaterem. To se dnes neděje a děti se ne vlastní vinou chovají špatně. Způsobují z neznalosti problémy sobě, rodině i celé společnosti.

14.01.2022


Odumírání lidskosti Odumírání lidskosti Konrad Lorenz

Autora nehodnotím, jen se ptám jestli už někdo dostal Nobelovku za Desatero?

02.05.2021


Pět jazyků lásky Pět jazyků lásky Gary Chapman

Učebnice pro sezdané i nesezdané.

21.03.2021