TerkaPS TerkaPS diskuze

☰ menu

PODVODNÍ UŽIVATELÉ

Dobrý večer,
před časem jsem zde psala o podvodném uživateli s nickem redjaguar. Dnes se mi ozvala PČR, kam jsem dávala oznámení, že již mají další 3 podvedené a že je to na dobré cestě paní "přistřihnout křídla". Redjaguar (případně působí i pod nickem sonni), měla promyšlený systém podvádění - poslala č.ú. eshopu, kde si objednala zboží a podvedený jí zaplatil přímo její objednávku na daném eshopu. Proto každého podvedeného prosím, aby si případně projel č.ú., na který jste platili skrz google či jiný vyhledavač a třeba zjistíte, že se jedná o stejný typ podvodu, možná i stejného podvodníka. Pokud ano, prosím o kontaktování na můj profil, PČR shání další podvedené. V poslední době je tu těch podvodníků nějak moc, je třeba se začít bránit :-).

15.07.2016


PODVODNÍ UŽIVATELÉ

Dobré ráno,
jen se přidávám k podvedeným :-( - naletěla jsem uživateli redjaguar, jedná se také o dámu, tak nevím, zda by to mohlo mít souvislost. Jednalo se o 552 Kč a už jsem na ní podala oznámení na Policii. Případ jsem uváděla i na druhé diskuzi "Podvodní uživatelé", dotyčná si nechávala platit skrz e-shopy a jako údaje k platbě posílala právě č.ú. daných e-shopů. Vím ještě o jedné uživatelce, která byla podvedena stejnou osobou a stejným způsobem, doufám, že se těch 5000 Kč dobereme a paní trochu "zatopíme".

21.06.2016


PODVODNÍ UŽIVATELÉ

Bytost: Ano, jedná se o stejnou osobu, se stejným postupem podvodu. Já určitě oznámení podám, doufám, že i Bikawa se přidá. Možná se toho odhalí víc. Proto i vyzývám ostatní podvedené, aby zkusili prověřit Č.ú., třeba se jedná o stejného podvodníka, jen pod jinými iniciály.

30.05.2016


PODVODNÍ UŽIVATELÉ

Dobrý den,
takže další malý posun ... dnes jsem volala na poštu do Chotěboře, kde mi sdělili, že většina balíčků na poste restante má podací číslo, tudíž je vydatelný pouze na OP. Snad je tedy paní ... dohledatelná.
Ještě najít čas a chuť a dojít na tu Policii. Ale musím se dokopat, štve mě tohle neuvěřitelně drzé jednání. Navíc je mi jasné, jak se tihle podvodníčci spoléhají na to, že pětistovku, tisícovku přece nikdo nebude řešit - zanadává si a mávne nad tím ve finále rukou.

30.05.2016


PODVODNÍ UŽIVATELÉ

Koka - myslím si, že naopak ... Možná toto bude návod na to, jak si prověřovat č.ú. ostatních uživatelů. Pokud to bude č.ú. nějakého eshopu apod, už to bude minimálně podezřelé. Ozval se mi další uživatel, který poslal redjaguarovi peníze a kde byl zadaný jiný účet - opět na eshop, kde si redjaguar zřejmě objednal nějaké zboží a nechal si ho tímto způsobem zaplatit.
Celkem sofistikovaný systém...

25.05.2016


PODVODNÍ UŽIVATELÉ

Dobrý den,
tak jsem se dnes snažila "řešit" redjaguara. Volala jsem do firmy V, mou platbu podle VS a částky lehce našli, musím říct, že byly paní hrozně ochotné, bohužel nevím, zda to bude něco platné. Věc se má tak:
Jakási --- si objednala na zmíněném webu kosmetiku, mě poslala platební údaje a já jí to zaplatila. Jako kontaktní údaje napsala smyšlený telefon, balíček byl doručen poste restante na poštu v C--- a jako mail uvedla : yellowwolf@seznam.cz (ne náhodná podobnost s redjaguarem :-( ).
Paní v --- se prý pokusí nějak navázat ze zákaznicí kontakt, čemuž moc nadějí nedávám.
No, mám to pro příště, tady to vypadá nedobytně :-(.

24.05.2016


PODVODNÍ UŽIVATELÉ

Teď jsem pro zajímavost vložila č.ú. do vyhledávače a objevila jsem mi firma.... Takže nevím, co si o tom myslet.... Ale alespoň na něj existuje kontakt.

19.05.2016


PODVODNÍ UŽIVATELÉ

Ano, uznávám, měla jsem si ho prověřit - dodnes jsem neměla jedinou špatnou zkušenost, proto asi ta neopatrnost, přiznám se, že mě to vůbec nenapadlo. No, naivní :-(. Odteď už si pozor dávat budu.
Jinak k Redjaguarovi.... dobrý nápad od readmana. Uvádím č.ú,, na které jsem peníze odeslala, třeba někdo zjistí, že platil na stejný účet a také se "spálil". Je to:

19.05.2016


PODVODNÍ UŽIVATELÉ

Dobrý den,
nemáte prosím někdo zkušenosti s uživatelem redjaguar? Objednala jsem si u něj a zaplatila knihu za víc jak 500 Kč (velmi žádaná kniha Vlk) a dnes jsem zjistila, že si zrušil profil. Takže kontakt žádný, už začínám tušit nějakou zradu....
Lenka

18.05.2016