stanislav0373 stanislav0373 diskuze

☰ menu

20. Kniha, jejíž hlavní hrdina pracuje se zvířaty

Řešíte množné číslo? Čtu knihu, kde má hlavní hrdina psa - soukromý detektiv a "policejní" pes. Tedy pracuje se zvířetem, nikoliv se zvířaty...

Chápu, že jeto věc pohledu a osobního nastavení shody témat s knihou, ale přeci jen, nechci to ošidit...

15.04.2021


3. Kniha, jejíž hlavní postava má vaše vysněné povolání

Ahoj, nemáte někdo nějaký nápad ohledně knihy s vynálezcem nebo popelářem? Pokud ne, tak mi zbývá jen Old Shatterhand :-)

11.12.2019


Obecně o Čtenářské výzvě 2020

Vážení čtenáři,

projížděl jsem zdejší diskuzi a musím říct, že se celkem bavím, i když je pravda, že několik příspěvků není úplně příjemných.
Nicméně, zaregistroval jsem se tu koncem roku 2018 a přivedla mě sem reklama právě na Čtenářskou výzvu 2019, kterou jsem poprvé plnil . Dnes jsem dočetl poslední knihu a musím říci, že je to skvělý projekt, neboť:

+ přečtu knihy, po kterých byl normálně nesáhl
+ objevím nové autory
+ rozšířím si rozhled v rámci nově vydaných knih - to jsem dříve nedělal

A nemám pocit, že bych někdy nevěděl, co mám číst...momentálně mě ve frontě čeká 21 knih, které si chci přečíst a z toho jen 2 do výzvy 2020. Navíc se blíží Vánoce, tedy zdroj nových knih :-). Netuším, jak to všechno stihnu, ale o to nejde. Jsem rád, že jsem neuvízl v úzkém tunelu jednoho žánru či spisovatele, i když to občas taky není zlé...

Vím, že se mě na to nikdo neptal, ale kdyby se dělali statistiky kdo výzvu plní a proč, tak abyste věděli, jak je na tom jeden nováček :-)

Krásný den všem!

14.11.2019