RyxiraAmyGinger RyxiraAmyGinger diskuze

☰ menu

Knihy, po kterých pátrám - poraďte

Ahoj,

nemáte někdo knihu Spare (Náhradník) od prince Harryho, kterou byste poslali dál? Případně byl by někdo ochotný se na ni se mnou složit (v angličtině)? Moc bych si to chtěla přečíst, ale zároveň mi 600,- za takovou věc přijde fakt hodně.

Díky, Anna

31.01.2023


Mizející knihy ve čtenářské výzvě

Ahoj, mám dotaz - už se někomu z vás, uživatelů DK, někdy stalo, že by vám zmizela kniha ze čtenářské výzvy? Já jsem teď přišla na to, že se mi to stalo u výzvy z roku 2016, měla jsem ji splněnou (jako jedinou) a teď už tam mám jenom 95%, což mě upřímně řečeno docela štve..

30.09.2019


Záložka "Chystám se číst"

Tak koukám, že jsem docela rozvířila H2O. Musím přiznat, že založení vlastního seznamu mě nenapadlo (pokud se chce někdo vyjádřit v tom smyslu, že jsem pitomá, nechť si poslouží). Vidy jsou v češtině skutečně poměrně důležité, nicméně chápu, že někdo takový pocit nemá :). A ano, mám ráda, když věci vypadají podle mých představ. Kdo ne?

22.02.2017


Záložka "Chystám se číst"

Ahoj, Váš web je fajn, ale trochu mě irituje záložka Chystám se číst, resp. její název. Nevím, jak ostatní, ale já si do ní přidávám především knihy, které mě zaujmou třeba na internetu a chtěla bych se k nim dostat časem, ne hned jak dočtu knihu, kterou mám momentálně rozečtenou. Z tohoto hlediska by se mi daleko víc líbil název "Chystám se přečíst" (popř. "Hodlám si přečíst"), který by daleko víc odpovídal obsahu dané záložky. Rozhodně nemám energii na to, aby první, co udělám po příchodu z knihovny, bylo otevření počítače a nasázení daných knih do této záložky, k čemuž její název podle mě vybízí.

22.02.2017