Rebarborka Rebarborka diskuze

☰ menu

Cizojazyčné knihy

eraserhead: to zní jako rozumná alternativa.

18.08.2011


Cizojazyčné knihy

Mně nejde o cpaní času do nečesky psaných knih, ale o to, abychom měli přehled o tom, kolik toho autor napsal. Když už je to databáze knih, tak by ten seznam měl být kompletní. A většina informací tady je z jiných webů.

17.08.2011


Cizojazyčné knihy

Metal Messiah: Jaké znepřehledňování? Co je na seznamu děl autora nepřehledného? Podle mě má takový seznam informační hodnotu, pro někoho menší, pro druhého větší.

17.08.2011


Cizojazyčné knihy

Andrys: bylo by to tu právě proto, abych nemusela hledat stránky autorů v angličtině, všechno pěkně pohromadě, prostě autor a seznam jeho knih, ty vydané v češtině s odkazem, ty nevydané v češtině bez odkazu. Takhle mi to přijde dost polovičaté.

17.08.2011


Cizojazyčné knihy

Musím přiznat, že mě poněkud zarazilo, že v databázi knih nejsou u autora uvedeny knihy, které už vydal, ale zatím nejsou přeložené do češtiny/slovenštiny.
Pokud mám nějakého oblíbeného autora, většinou mě zajímá, co už vydal a na co se můžu těšit, až to bude v češtině. V rámci komplexnosti téhle databáze bych přece jenom zauvažovala, jestli sem nepřidávat názvy dalších, dosud nepřeložených knih třeba jako neaktivní odkaz.

17.08.2011