ptoček ptoček diskuze

☰ menu

PODVODNÍ UŽIVATELÉ

A stále roste, hlásí se další a další okradení. Parchanti to mají hodně dobře promyšlené.

05.03.2017


PODVODNÍ UŽIVATELÉ

Hlásím všem, kdo byli okradeni uživatelem Owliver - škoda je již přes 100 tisíc Kč, vše jde na policii, prosím kdo se chce přidat s TO, napište mi zprávu, pošlu odkaz na skupinu na fb, kde se zapisují poškození. Pan okradl spoustu lidí zde, na fb bazarech s knihami, na aukru. Tvrdil ze ruší eshop s knihami, prodává tedy velmi výhodně. První varky knih odeslal aby získal důvěryhodnost, další hromadu objednávek už neposlal, smazal vše, mobil vypnutý. Dávejte si pozor na inzeráty typu - nové knihy za velmi výhodnou cenu z důvodu výprodeje skladu, s osobním předáním Praha-Výstaviště, pan používal jméno Jan Balcárek, figuruje i jméno Jiří Kratochvíl a oba se titulovali jako Ing.

05.03.2017


Thrillery,děsivé knihy které vás dostaly?

Ahoj, pro milovníky duchariny je skvělá série Okridlena duše, Království a Prorok od Amandy Stevens, bomba a fakt jsem se bála :-D a z thrilleru miluju knížky Mo Hayder - všechny mám precteny a jsou šílené. Dále Lisa Jackson - třeba Prokletí je skvělé. Ted se chystám číst knihy Sebastiana Fitzek, ty vypadají taky skvele

01.02.2016


Bazar na Databázi knih

Dobrý den, i me před vánoci okradl uživatel HAUFPHAN, poslala jsem mu na účet 165 kč za knihu Vězněná. Dosud jsem neměla vůbec žádný problém s jakýmkoliv prodejcem, a toto mě fakt naštvalo, zvlášť když mě 2x ujišťoval že knížka přijde před vánoci.

31.01.2016