misantroop misantroop diskuze

☰ menu

PODVODNÍ UŽIVATELÉ

Dobrý den Dan, je skvělé jak jste se k tomu postavili. Jen bych rád upozornil, že všechny jejich knihy jsou premigrovane na profil OlgaYatsenko. Takže spouštím odpočítávání kdy se tu nový profil objeví ve vláknu.

25.10.2022


PODVODNÍ UŽIVATELÉ

Neopakuje se to v případě profilu Martina133 už poněkolikáté? A především jde o pokračování profilu Davepp, který už blokovany je. Ty praktiky jsou stále stejné.

20.10.2022


PODVODNÍ UŽIVATELÉ

Děkujeme Dane. Naposledy neposlal zaplacené knihy paní na Slovensko. Pak ji vydírat, že ji vrátí peníze, pouze pokud smaže negativní komentář (to je za mě jasný důvod k tomu, aby měl už dávno zablokovany profil). Neustále se to opakuje. Vždycky něco pošle a někoho se někoho pokusí okrást.

16.10.2022


PODVODNÍ UŽIVATELÉ

Pořád dokola a dokola. Furt se to opakuje, pokračování nicku Davepp. Už mě nebaví opakovaně posílat pořád někomu informace. Naposledy to řešil majitel této stránky.

16.10.2022


PODVODNÍ UŽIVATELÉ

Pokračujeme s uživatelem Martina133:
"Zloděj, zloděj, zloděj. Níže je vidět, že okradl paní a teď má tu drzost ji vydírat, že ji nevrátí peníze pokud nesmaže oprávněné špatné hodnocení. Můj příspěvek porušuje pravidla komunity, protože dává záporné hodnocení, ačkoliv jsem s uživatelem žádný obchod neřešil. Doufám, že až na to bude upozorněn admin, tak si rozmyslí jak postupovat proti uživateli, který evidentně jiného okradl a ještě ho vydírá. Očekávám zablokování jeho účtu a aktivní řešení."

06.08.2022


PODVODNÍ UŽIVATELÉ

Martina133 aka Davepp opět další okradený uživatel, kdy už to databáze knih bude řešit?
"Neodporucam,nemam ani knihu ani peniaze,20.juna som jej poslala 72eur,mala v pondelok odoslat knihu,v piatok jej pisem,udajne mala auto v servise,posle v pondelok,v stredu pisem,posta zavreta a boli potom sviatky,tak som ju poprosila o vratenie penazi ale na to mi napisala ze bude na dovolenke do 15jula,ale knihu ma zabalenu v aute,tak som ju poprosila aby ju podala,samozrejme to neurobila,pisala som jej niekolko krat nech mi posle peniaze,ale do dnesneho dna mi nic neprislo. Nechapem ako pani vie v klude spavat a pozriet sa do zrkadla,zamyslite sa nad sebou a laskavo mi poslite peniaze..."

03.08.2022


PODVODNÍ UŽIVATELÉ

Poslední hodnocení obchodu s Martina133:
"CarpeVentum
prodejce/prodejkyne zvýšila cenu s odůvodněním, že ma knihu v top kvalitě (jako nová) s tím bohuzel nemohu po obdržení nemohu souhlasit,stav asi 4 z 10(kdy 1 je nova). Proto bohužel nedoporucuji ."
Takže stále stejné praktiky, jako měnění cen / vexlování / lhaní / uvádění jiných než prodejních cen. Stále stejně a dokolečka dokola.

14.04.2022


PODVODNÍ UŽIVATELÉ

Jasně. A protože jste mistři světa v čestnosti, tak tu máte zablokovaný profil a účet.
Na Aukro profilu také 20% negativních komentů.
To je smůla, jak vás ten nespravedlivý svět pronásleduje.

07.04.2022


PODVODNÍ UŽIVATELÉ

Tak na profilu Martina133 je i podle slovních vyjádření celkem jasné, že se jedná o pokračování profilu Davepp. Jen nahodili druhé číslo účtu a jedou dál. Teď relativně seká latinu, ale až bude v nějaké další fázi mánie, tak začne opět podvádět ve velkém.
Moc nechápu proč se to toleruje, když je to evidentně jeden z největších podvodníků tady.

06.04.2022


PODVODNÍ UŽIVATELÉ

Ano, je to Palacky. Používal účet své manželky a teď vystupuje i v její identitě :D
Na rejstříku najdete i jeho adresu ve Zdibech, asi dřív podnikal. Okradl už spoustu lidí.

14.12.2021


PODVODNÍ UŽIVATELÉ

Žel pro něj známe identitu tohoto podvodníka.

23.07.2021


PODVODNÍ UŽIVATELÉ

Švícko: Tím podvodnikem co vás okradl myslíte výše uvedeného Daveppa?

01.04.2021


PODVODNÍ UŽIVATELÉ

Ja jsem pana Daveppa viděl a myslím, že v realitě by si tohle stvoření úplně nedovolilo Vám do očí říct, že jste ubožák. Stejně jako koně s kulhavkou a slintavkou v pokročilém stadiu na ovál už taky nepustí.

27.03.2021


Bazar na Databázi knih

To fes: Koukám, ze praktiky pana Palackého aka uzivatele Davepp jsou stále stejné, včetně těch nechutností, které si pak dovolí člověku napsat.
Existuje nějaká možnost, ze databáze knih se začne zabývat těmito věcmi, když umožňuje tento uživatelům se obohacovat za využití jejich (jinak skvělé) platformy? Kupříkladu tenhle pan tady prostě vydělává peníze za použití inzerátů, kde deklaruje jiné podmínky než které pak nabízí v realitě.

27.03.2021


PODVODNÍ UŽIVATELÉ

Máte pravdu. Modus operandi sedí.
Jako člověka, který hleda knihy z důvodu studia mě pak pěkně štve, že tito uzivatele pomáhají navyšovat uměle cenu těchto knih.

21.02.2021


PODVODNÍ UŽIVATELÉ

Bohužel jsem toto vlákno našel až aktuálně.
Neříkám, že trh knih je dokonalý, já jsem se mu osobně dlouho bránil a databázi mám prostě raději, nicméně tahle zkušenost mě aktivovala.
Smutné je, že pán se tváří v tvář snaží chovat jako intelektuál na úrovni, nicméně bych rád viděl jestli by se ke mě choval tváří v tvář stejně jako v esemesce. Jsem si jistý, že ne.

19.02.2021


PODVODNÍ UŽIVATELÉ

Nerad vypisuji hodnocení na internetové obchody ale v tomto případě musím udělat naprostou vyjímku, bohužel silně negativní. S uživatelem DAVEPP jsem řešil dvě transakce, protože měl v nabídce knihy ze série Dějiny států, část kterých potřebuji ke studiu.
V prvním případě jsem objednal dvě knihy, načež pán reagoval, že tyto knihy už nemá, ale zná někoho kdo je má a může tedy obchod zprostředkovat. Napsal mi potom, že je to možné, ale navýšil celkovou cenu z původní 1 300 ,- na 1 750 ,-. Cenu jsem akceptoval s tím, že je to pořád v korektní hladině a nebudu muset knihy hledat po jedné jinde.
V druhém případě jsem u pána objednal jiné tři knihy z této série a 5.1. mu poslal na účet částku 2 800 ,-. Domluvili jsme se spolu, že jsem v karanténě a po 15.1. je vyzvednu. Pak začal měsíc kdy mi pán neodpovídal na sms zprávy a nezvedal telefony. Občas odepsal, že se ozve později, což nikdy neproběhlo. Domluva k ničemu, proběhlo x pokusů o to se s ním domluvit na předání nebo vůbec se s ním spojit. Pak se sraz domluvil, ale na ten pán nedorazil s tím, že na to zapoměl. Pak přestal reagoval na úplně všechno, včetně zpráv na databazi. Jen se mi stále ukazovalo, že je on-line a ukazovala se jeho aktivita v hodnocení knih.
17.2. mi poté napsal, že knihy nemá protože je jeho žena dávno prodala jinde. Přesně z toho důvodu aby se to nestalo jsem si ale u něj knihy předplatil !!!! Peníze mi pán nakonec 19.2. poslal zpět, po trnutí jestli to vůbec udělá.
Bohužel musím jednání s tímto pánem zhodnotit zpětně jako naprosto nečestné, arogantní a lživé. Ve výsledku všeho:
- u prvních dvou knih změnil cenu a prodal je výrazně dráže než je nabízel. Zpětně po dalších událostech to považuji za totální drzost a už bych na to nikdy nepřistoupil.
- u dalších třech jsem ho měsíc musel neustále nahánět abych zjistil, že knihy vůbec nemá. Měsíc a půl, který jsem mohl věnovat jejich shánění jinde jsem sháněl pána a pokoušel se vůbec doškemrat zboží za celkem dost peněz, které jsem u něj měl zaplacené. Kdyby ty knihy byly čistě pro mou sbírku tak nad tím ve finále mávnu rukou, ale knihy jsem potřeboval ke studiu a bohužel jsem se tím dostal celkem do problémů. Poté jsem se klepal, jestli mi vůbec vrátí peníze, protože na komunikaci opět nereagoval !!!
- další věcí je, že všechny knihy z druhé várky stále nabízí na databazi, jen jednu z nich výrazně zdražil, konkrétně z 900 ,- na 1 500 ,- , což na mě dělá dojem, že kromě toho, že nabízí knihy, které fyzicky nemá, tak ty které má, prodává za jiné než avizované ceny, tedy dráž. Diletanství prodejce, ABSOLUTNĚ NESERIÓZNÍ JEDNÁNÍ, naprostou absenci elementární komunikace a nervy, jestli mi vůbec vrátí peníze jsem si opravdu moc užil, včetně efektu, že knihy se kterými jsem počítal prostě nemám. Bohužel jsem už v prvním případě měl odmítnout navýšení ceny a uživatele nahlásit s tím, že inzeráty, zde uváděné jsou lživé.
Jak chcete řešit chování těchto uživatelů? Díky tomu je databazeknih bohužel v ochraně uživatelů daleko vzadu za trhem knih.

19.02.2021