klarushka-1 klarushka-1 diskuze

☰ menu

Které knihy jsou pro vás nezapomenutelné?

Pro mě to je edice knih Stopy hrůzy, která mě doprovázela celou mojí pubertou...

06.04.2017


Jakou knihu právě čtete?

Já jsem právě dočetla Tajemství od Zuzany Černé a chystám se číst Stephena Kinga To. Ano, je to dost stará knížka, ale ještě jsem ji nečetla, je tlustá jak blázen. Viděla jsem v dětství pouze film, který pro mě byl dost děsivý a tak jsem zvědavá, jaká bude knížka. Knížky jsou obecně vždy lepší než film.

06.04.2017


Knížky o upírech

Téma "upíři" nemám moc ráda, ale velice mě (coby dítě v pubertě) bavila série knih Poslední upír od Ch. Pikea. Byla součástí edice Stopy hrůzy.

06.04.2017


Série knih, které mají jiného autora

Já jsem se nedávno poté, co jsem si přečetla knihu Tajemství od Zuzany Černé vrátila ke knihám z edice Stopy hrůzy, které jsem četla v dětství. Je to série knih, které mají jiného autora, ale většina z nich má knih povícero. Tyto knihy jsem děsně hltala jako děcko. Těšila jsem se na každou novou knížku, utíkala si ji hnedka do trafiky koupit. Knihy měly krásný poutavý obal a já je přečetla vždycky jedním dechem. Bohužel pak dle mého názoru ztrácely na kvalitě a příběhy mě už tolik neoslovovaly. Jak jsem se k nim nyní vrátila, tak už jsou pro mě spíše úsměvné. Ale i přesto mám na ně krásné vzpomínky. Je tu někdo, kdo měl tyto knihy také tak moc rád?

06.04.2017