KetrinZel KetrinZel diskuze

☰ menu

Potřebuji poradit....

Děkuji za inspiraci. Do naší knihovny moc nechodím, ale zjistím, jestli není něco podobného. Jsem z Kladenska.

01.05.2016


Potřebuji poradit....

Mám nově mnoho knih z pozůstalosti, zhruba od roku 1950 do současnosti. V antikvariátech o knihy nestojí z tohoto období (alespoň v těch, které jsem oslovila). Dokonce v jednom mi řekli, že jakmile je vyndám z knihovny a dám do krabice, tak se nepřijedou ani podívat. Je tam všechno možné (i Brehům život zvířat, Jack London atd..). Neznáte někoho, kdo by měl zájem přijet si pro tři velké bedny knih. Jsem z Kladenska. Dám za symbolickou cenu nebo daruji. Jde mi o to, aby knihy nezkončily ve sběru papíru.

30.04.2016


Nejhorší kniha, kterou jste četli

Ahoj, v poslední době jsem nečetla žádnou knihu, kterou bych odložila, ale dodnes si pamatuji, jak jsem byla kdysi znechucena Fontánou pro Zuzanu, podle které byl natočen film. Také mi zde překvapují názory a odsudky Rowlingové a jiných. Jak je vidět, je to věcí vkusu. Někdy nesedne děj, někdy hlavní postava atd.........mě se třeba líbily obecně knihy od p.Z.Frýbové, ale její hrdinky byly na mě příliš emancipované a rozčilovala mi jejich sebestřednost a sebejistota.
Takže přeji všem, ať mají štěstí na knihy, které jim sednou a jsou bez překlepů.

17.05.2014


Jak Vás napadlo se zaregistrovat na databázi knih??

Já jsem hledala na netu knihu "Čarovná zahrada pohádek" od K. Weinfurtera a díky tomu jsem našla tuto databázi. Knihu jsem zatím nikde nesehnala, ale do Databáze od té doby chodím pravidelně. Místo zápisů do "čtenářského deníku", který si vedu od mládí, mají teď zápisy jinou podobu a je to rychlejší. I když teď zde trávím asi víc času než u deníku, protože mi zajímají názory na knihy, které jsem přečetla ......životopisy autorů a další informace.

21.04.2014