Erilenne Erilenne diskuze

☰ menu

Moderování diskuse

:D Tak Vy možná nestoudná, zamindrákovaná a potenciálně nebezpečná individua hodnotíte výše, což je patrné z Vaší protekce těmto jedincům...
Já se seniory pracovala a považuji je za velký přínos společnosti, možná že Vy do daného procenta nepatříte, což vyplývá z Vaší touhy "vychcípat"
poroučím se :D

28.06.2018


Moderování diskuse

Jaccku je komické, že se oháníte článkem představitele "komunismem zmrzačené generace" - panu docentu táhne na sedmý křížek, patrně se tedy zamýšlel nad vlastní volební schopností.
Mohu Vás však ujistit, že většina seniorů je charakterově hodnotnějších, než nestoudná, zamindrákovaná a potenciálně nebezpečná individua, na tom se snad shodneme :D

28.06.2018


Nono (aneb štrikovna)

Takto zahleděná ega do své povýšenosti se skutečně jen tak nevidí.
Simonu vezmi čert, ale Vy Sieno - Trissin komentář jste údajně neviděla, a přesto neváháte ji umravňovat. Že se necitíte trapně!
Já také svobodu slova nevidím, neb "nepohodlné" komentáře se vesele mažou a to jen a pouze proto, že si uživatelka dovolila nesouhlasit s komentem hlásajícím pročištění společnosti vymřením starší generace.

27.06.2018


Hudba pre náladu

I mně se to líbí, díky za tip...

23.06.2018


Nono (aneb štrikovna)

Je poněkud trapné se v tomto melodramatickém vlakně ještě k něčemu vyjadřovat, přesto Vám, Lectore, odpovím.
Vám možná uvědomělé gesto TakySimony zaimponovalo, její paternalistický tón, kterým nás informovala o svém patolízalském jednání aka "hlásit se to musí" - upřímně nic se mi nehnusí více.
Samozřejmě Bubka za své jednání odpovědná je a jsem si jista, že je natolik inteligentní, že jí to nemusí nikdo připomínat jakýmikoli zákazy. Vy sám jste přece uznal, že za Vaším rozhodnutím odejít nestálo nic z toho, co Bubka napsala na Vaši adresu...
Tyto - neshody, řekněme, by se měly řešit nikoli zákazem přispívat do diskuze, ale odstraněním vlákna, které nereflektuje, že se jedná o knižní web.

14.06.2018


Nono (aneb štrikovna)

Kritici komunistických praktik je sami hojně užívají, zvlášť uživatelce TakySimoně se povedlo krásnou ukázkou domnělé křivdy zbavit se diskutující, jež se de facto ničím neprovinila.
Bubce by mělo být umožněno se k situaci vyjádřit, pokud o to ovšem ještě ona sama stojí, jelikož bych se nedivila, kdyby ji tato společnost "uvědomělých" byla ukradená... přeji krásné přitakávání si navzájem, bez rizika názorových střetů.

14.06.2018


Nono (aneb štrikovna)

Oba hlavní aktéři měli co nabídnout - Lector měl zajímavé a podnětné myšlenky, které skvěle formuloval ve svých komentářích a blogových příspěvcích, Bubka mne bavila svou uštěpačnou ironií a jistou dávkou nadhledu, která bohužel mnohým zde schází.
Obou je škoda, protože pokud se zrovna nedohadovali mezi sebou, byla radost číst jejich postřehy :/

12.06.2018


Nono (aneb štrikovna)

bubka+lector - přijde vám skutečně normální osočovat se na knižním webu, kdo je větší lhář a kdo větší hlupák, ač se - předpokládám, osobně neznáte?
Pište si svá invektiva do os. zpráv, pokud se nehodláte dokonale zesměšnit :(

11.06.2018


Odešli nám....

Zemřel profesor Rajko Doleček, lékař, zastánce srbského národa, vzácný člověk.
Čest jeho památce, rodině pana Dolečka mnoho sil v těžkých chvílích.

21.12.2017


Dotisk

Pro všechny zájemce o publikaci pana prof. Dolečka, Hovory s gen. Mladićem upozorňuji, že knihu je možné objednat u ing. Hajného, který ji zaštítil svým nakl. Parabellum.

24.10.2017


Jiří vs Michal

Jaccku, Vy jste solidně tragikomická figurka... Zajímalo by mne, zda se pouze toužíte zesměšnit, či zda se jedná o zvlášť vyhrocenou, řekla bych až patologickou formu solipsismu.

14.10.2017


Dotisk

Zrovna dnes jsem vkládala příspěvek do diskuze ke knize Byl jsem Mengeleho asistentem, dotisk vychází u Academie začátkem září tohoto roku.
Také vychází kompletní vydání Juráčkových deníků, souhrnem 4. dílů! Obojí ve zdejším bazaru za přehnaně přemrštěné ceny.

28.07.2017


Co vás vytáčí na komentářích / komentujících?

Mně na komentářích nesejde, a je mi upřímně zcela jedno, co si kdo píše. Pokud se jedná o někoho, mě názorově blízkého, ráda si jeho postřehy přečtu, ale inspiruji se pouze svým vlastním vkusem a chutí.

Divím se jen, jak útočně je zde vedena diskuze. Vskutku svérázný a jadrný způsob komunikace si přizval na pomoc uživatel erasehead. Myslím, že při tónu jeho rétoriky, je na místě - "mlčeti zlato".

24.07.2017


PODVODNÍ UŽIVATELÉ

Ano, bohužel takových vykuků je zde nepočítaně. Nezbývá než-li věřit, že kupující tuto taktiku prohlédli a jednají prozíravě.

18.07.2017


PODVODNÍ UŽIVATELÉ

Pozor na Šmajdalka - http://www.databazeknih.cz/uzivatele/smajdalk-193297 - podezřelé individuum.

18.07.2017


Jakou knihu byste doporučili? Vaše knižní tipy

Jak správně podotkl kapr každý člověk má jiný vkus. Možná by spíš stálo za to se u babičky porozhlédnout, kterým knihám a žánru dává přednost a podle toho se řídit.

08.05.2017


Život zachraňující knihy

Tester: Nemáte ponětí o čem zde píšete.

Samozřejmě diabetická noha i možná ztráta zraku mohou být přidruženými problémy při diabetu, avšak to souvisí s diabetickou retinopatií, která se dříve či později u každého diabetika projeví. To, zda dotyčný skutečně skončí s amputovanou nohou nebo ztrátou zraku záleží na něm samotném. Pokud má cukrovku kompenzovanou a nekouří, myslím, že katastrofická vize není zcela na místě.

Navíc k Vaším pomýleným závěrům bych ráda dodala, že větším rizikem jsou výše uvedené problémy bohužel u diabetiků I. a věřte, že ti za svou nemoc nemohou, je to dědičné zatížení, takže Vaše slova, knihy ani důvody, které uvádíte jako rizikové, na konečném důsledku onemocnění diabetem vůbec nic nezmění.

21.02.2017


Trojslovný příběh

Lstivé semínko nenávisti.

15.12.2016


Teokracie a náboženský útlak

Kdo chce, ten si informace najde k jakékoliv teorii.
Tohle vlákno je naprosto zbytečné. Věříci věřit nepřestanou a ateisté s tím začínat nebudou, na základě čehokoliv, co by zde mohlo zaznít.

24.11.2016


Teokracie a náboženský útlak

Eldar80: Bůh selektuje?

22.11.2016