Eloush98 Eloush98 diskuze

☰ menu

Nejbližší akce aneb Co, kdy a kde ve světě literatury

Ráda bych všechny knihomoly pozvala 24. a 25. března do Rychnova nad Kněžnou. Ve Společenském centru tam proběhnu benefiční akce, jejíž součástí bude i BAZAR KNIH od 9:00 do 19:00 v obou dnech.

Máme povětšinou antikvariátní, ale velmi zajímavé kousky, k tomu však i moderní knihy - beletrii (erotické, thrillery, YA, romantiku, dobrodružné), cizojazyčné, encyklopedie, kuchařky, motivační a ezoterické - vlastně vše, na co si vzpomenete.

Cena za knihu se pohybuje od 10,- do 50,- Kč.

Nejlepší na tom ale je, že vybrané peníze poputují na dobrou věc - konkrétně na podporu Centra Orion, které se stará o děti a mladé dospělé s handicapem.

Kromě bazaru knih tam bude zároveň probíhat i bazar módních doplňků (kabelek, šperků, bižuterie, šál, šátků, opasků a kravat).
V pátek 24. března budete moci navíc navštívit přednášku MUDr. Davida Freje o tučných superpotravinách nebo Aleny a Jiřího Márových o jejich cestě po Japonsku. Večer vyvrcholí taneční show skupiny Marly.
V sobotu 25. března vystoupí i Ladislav Zibura nebo mořeplavec Rudolf Krautschneider. A celou akci ukončíme večer koncertem Ondřeje Rumla.

Více informací na našem FB "Přes překážky ke hvězdám".

Budu moc ráda, když se zastavíte a podpoříte snažení dobrých lidí, pokud to pro vás není příliš daleko. :)

06.02.2017