ducháček88 ducháček88 diskuze

☰ menu

Doporučte knihu, která je vlastně "neviditelná", ale určitě stojí za přečtení

dobrý večer. koukám ale trochu nechápu to že zde někdo shání doporučení na knihu která je neviditelná a pak jsou zde odkazy. jsou knihy které opravdu nejdou vidět nejde na ně sáhnout a pouze vyvolení se k nim mohou dostat,ale tyto knihy se nedají nikde publikovat,myslím jako klasicky publikovat.

28.09.2016


Kde nakupujete knížky?

mi jsme doma poslední dobou kupovali knihy pro děti v levné knize pro dospělé tady a v knihkupectví které máme dvě poblíž.

23.12.2013


100 věcí, které by měl člověk přečíst, vidět a slyšet

sorry nečetla jsem co jste zde psali četla jsem zatím jen poslední 3 psaní a koukám že tu řeč o motýlkovi super kniha

19.12.2013


Vánoce jsou tu a nový rok za dveřmi - přání

Všem Vám moc děkuji za krásná přáníčka. :-)

19.12.2013


Vánoce jsou tu a nový rok za dveřmi - přání

Tímto bych chtěla všem popřát k vánocům.
Pod stromeček balík zdraví,
vzácný poklad, jak se praví,
lásku,štěstí,žádné hádky,
spokojenost,hezké svátky,
radost,úspěch,pevný krok
a pak šťastný nový rok
Všem přeji.P

18.12.2013


Vášniví čtenáři vs. gramatické chyby?

tak to bych si nedovolila napsat něco jako aby ses ne.... to opravdu není hezké a já nerada dělám co není hezké a muže to někomu ublížit.Nevím jestli se v posledních letech rozmohlo si stěžovat na tuto nemoc já mě ji zjistili už někde kolem roku 1983 a bohužel nebyla jediná ta další si nepamatuji jak se jmenuje ale to je jedno.Nechci se tu dohadovat o něčem co většinou ani sama nezjistím že je to tak.A však je li pravda že se většina lidí vymlouvá na tuto nemoc tak dle mě je pár možností jedna jak jste psali je lenost a druhá je opravdová vada pak třeba i ta vada může být způsobena i věcmi do kterých ne každý vidí a jak mi řekli mí dobří známí kteří se v tomto orientují vzniká pak tato vada díky tomu že mozek pracuje na více vlnách a třeba právě to psaní považuje za nedůležité třeba o proti tomu co ten daný má aby mohl pomáhat jiným lidem.Ale to tu nemá cenu rozebírat to je jiný soudek.

17.12.2013


Vášniví čtenáři vs. gramatické chyby?

zdravím co se týká toho co píše niqhtlybird tech vad jako dysgrafie je též vada zvaná teda jestli to napíšu dobře jmenuje se dislexie. Já sama vím a mohu říci že i když se kolikrát sebevíc snažím tak nebýt toho že mi to tu program podtrhne červeně bych si kolikrát svých chyb nevšimla.A pokud píši ve spěchu tak už vůbec ne.A pokud mi někdo napíše hele tam máš takovou a takovou chybu ok ale pokud je to ve stylu nejdřív se nauč psát a pak někam lez tak to zabolí.

16.12.2013


Vášniví čtenáři vs. gramatické chyby?

Srdečně Vás zdravím.Toto téma je pro mě velice známé.Nečetla jsem celou vaši diskusi ,ale dovolím si k tomu také pár slov.Když už tu kritizujete jak kdo dělá chyby ve psaní napadlo vás někdy že jsou také lidé kteří mají v tomto směru vrozené vady a sami jsou nešťastní z toho že jim to nejde jak by chtěli a z toho že jiní se jim smějí a nebo na ně poukazují?Sama z vlastní zkušenosti vím jaké to je jelikož i já mám tuto vadu a nebýt toho že mi tu net vše špatně psané podtrhne tak se mi to tu červenalo hrubkami.A však i já přes to že jsem si zvykla že se mi lidé smějí a poukazují na mé psaní musím říci že i přesto to bolí.A tak každému říkám jestli se ti to nelíbí jak píšu tak se mnou nemusíš bavit,jsem jaká jsem a jiná už nebudu.A to co mi bylo v tomto směru vzato mi bylo v jiném směru mnohem více dáno.A jsem ráda za to jaká jsem že dokážu bez ohledu na to jak špatně píšu pomáhat dosti lidem právě tím svým co říkám že mi bylo z hury dáno.Ono je velmi lehké soudit druhé když je neznáme ,ale neprve by jsme se měli každý zamyslet sám nad sebou nežli začneme soudit jiné a když s tím začneme tak bychom nejprve měli si o tech lidech zjisti proč tomu tak je a ne je rovnou bezhlavě soudit.Toto je můj názor souhlasit s ním nemusíte to je vaše věc.Ale ještě jedno dodám lidé nebyly stvořeni na to aby jakkoli ubližovali ale spíše aby si pomáhali a měli se rádi.

16.12.2013


Na které knihy se těšíte?

Na které knihy se těším? no na ty co mě osloví stejně jako ty které už sem přečetla a že jich zrovna moc není to není.Nejlepší se mi čte to co se mě osobně týká nebo to co mi hodně poví.Mám dvě nej jedno je kniha Motýlek a druhé je spisovatel Rainer Holbe a jeho knihy které mě velice oslovují a hodně pro mě znamenají.

07.03.2012


Nakouknete při čtení na konec knížky?

No nějak si nejsem vědoma toho že bych četla dřív konec,ale jo projdu si celou knihu nejprve se podívám na všechny stránky a kapitoly abych věděla co mě čeká.Ale jinak já mám jak říkají mí kamarádi moc velkou fantasii a představivost což jim bohužel musím dát za pravdu.Takže se dokážu do toho co čtu dobře dostat.Ale konec knížky asi opravdu jako první číst nebudu.

09.02.2012


Tištěné knihy vs. E-knihy

Mohl by jste mi někdo prosím poradit kde a jak se dají číst na netu přes pc?Děkuji moc.P.S.

07.02.2012