deedulka deedulka diskuze

☰ menu

Martinus - pomoc v luštění (soutěž)

alexk007: Děkuji, až po tvojí nápovědě jsem na to přišla. :-) Pomohl hlavně ten korýš. Knihu znám od vidění, ale ještě jsem nečetla. Zkoušela jsem do názvu dávat různá synonyma bahnitého místa, ale v názvu to vůbec není, jen se tam odehrává děj knihy. :)

19.03.2022


Nová kniha od Oblíbeného autora

Taky jsem to zrovna četla, že se to realizovalo. :-) Paráda. Upozornění na email mi přijde sice zbytečné, stačilo by upozornění na databázi, ale tak aspoň něco. :-)

12.04.2017


Nová kniha od Oblíbeného autora

Posledně jsem tím trávila asi hodinu. :-) Procházela každou knižní sérii, jestli nevyšel nový díl a autory, jestli nevydali novou knihu. Objevila jsem toho docela dost.

28.01.2017


Nová kniha od Oblíbeného autora

Moc bych uvítala, pokud by mi přišlo upozornění v případě, že je přidána nová kniha u autora, kterého mám v Oblíbených. Případně nějakým způsobem dát možnost sledovat autora. Kolikrát narazím jen náhodou, že vyšla nová kniha od autora, kterého mám ráda. Případně mám rozečtených několik sérií, kde postupně vychází nové díly a občas je prošvihnu. :-) Tak bych se přimlouvala, pokud by to šlo zrealizovat. Děkuji D.

25.12.2016


Po mně potopa aneb spoilery

Komentáře si občas zběžně pročtu, ale neberu je za rozhodující. Pokud je komentář veden s upozorněním Pozor spoiler, tak jej dál nečtu a není to žádný problém. Pokud takto označen není, dám návrh na jeho přesunutí do diskuze. Vždycky se však člověk při čtení komentářů vystavuje riziku prozrazení některých aspektů knihy.

06.08.2016


Komentáře vs. Diskuze

Někdy mi připadá poněkud zvláštní, že komentář knihy je přesouván do diskuze, i když se opravdu jedná o názor na knihu, případně rozšířené o názor na postavy v knize. Trochu už mi to zavání hnidopišstvím a omezováním. Opravdu nevidím problém v tom, aby to zůstalo v komentářích knihy. Co se týká toho, že některé komentáře nejsou vyloženě intelektuální...no tato databáze není pouze pro intelektuály, ale pro širokou veřejnost a každý by měl mít příležitost vyjádřit svůj názor. Samozřejmě bez vulgarit, rasistických poznámek... . Spíš by se dle mého názoru mělo zaměřit na to, aby v komentářích nebyly úplné blbosti typu - knihu jsem ještě nečetla, ale těším se; nemáte někdo knihu v pdf?;...v tomto případě bych se přimlouvala, aby u každého komentáře kromě palce nahoru, bylo i políčko nahlásit nevhodný komentář s možností připsat individuální poznámku k nahlášení (např. vulgarismy, nejedná se o komentář).

23.01.2016