barbarera barbarera diskuze

☰ menu

Potřebuji poradit....

Je možné na DK v bazaru zjistit, jaké knihy jsou poptávány?

09.07.2020


Bazar - stává se vám to také??

Navrhuji opatření k řešení nespolejlivých kupujících - vytvořit stránku, kde by se zveřejňovali kupující, kteří při prodej selhali.

19.05.2020


Tak už je to tady. Zpoplatnění inzerátu z archivu.

V bazaru prodávám kolem 600 knih, půjdu do ztracena. Jsem členem 3,5 roku. Do DK jsem vložila 40 nových autorů a 195 nových knih, taky jsem za to nic nedostala. Kdyby za to byly alespoň volné kredity, jak se to jeden čas ukazovalo. Zpoplatnění obnovování prodeje za 2 kč za kus . . to se mně nevyplatí, knihy prodávám velmi levně. Je mně to líto, ale pravidla byla nastavena jinak, je to dle stylu Kalouska, který taky změnil pravidla stavebních spořitelem mimo smlouvu.

05.12.2019


Co všechno používáte jako záložku?

Záložky do knih jsou někdy velmi originální. Při jedné besedě s knihovnicí veřejné knihovny mě dostala její zkušenost. Čtenář jako záložku do knihy použil kostru z uzené makrely.

19.04.2018


PODVODNÍ UŽIVATELÉ

bubka : prodávám knihy za nejnižší ceny - 20-40 Kč, některé dražší a pokud si kupující přeje, posílám obyčejně - tedy platba předem na účet. Mám 128 kladných komentářů, tak s platbou předem nemám problémy. Nový prodejce nebo nový kupující si musí důvěru teprve vybudovat a je tady samozřejmě těžké poznat podvodníka na obou stranách.

29.03.2018


PODVODNÍ UŽIVATELÉ

Dobrý den, jsem členem DK 2 roky. Mimo jiné, také prodávám knihy přes bazar. V poslední době se mně stalo asi v pěti případech, že si kupující knihu rezervuje, přestane úlně komunikovat nebo nějaký čas nekomunikuje, pak se v tom lepším případě vymluví na nemoc nebo cestu do zahraničí a knihu si nakonec vezme. V posledním případě kupující po delší odmlce a výmluvě na nemoc napsala, že knihu zaplatila a uvedla i variabilní symbol. Platba samozřejmě neproběhla a kupující se zase odmlčela. Přijde mně to velmi neférové a chci se zeptat na Vaše zkušenosti. Navrhovala bych něco jako černou listinu, kde by se tito nespolehliví kupující zveřejnili a stali se tak viditelní pro ostatní prodávající.

29.03.2018


Jen z názvů knih – knižní asociace

Cesta kolem světa za 80 dní

09.01.2018