Attia Attia diskuze

☰ menu

Co plánujete přečíst v roce 2015?

Sali88: Já jsem samotný film také tolik nepochopila. Až když jsem si pak přečetla knížku, všechno mi bylo hned jasnější. :)

26.01.2015


Co plánujete přečíst v roce 2015?

Sali88: Nechci tu moc spamovat (ale je to přece diskuze, takže...) Já jen, že naprosto souhlasím a že Atlas mraků si určitě přečti, protože je to skvělá kniha. A pak se hned koukni na film, získáš lepší souvislosti. A nebo nejdřív film a pak kniha, tak jsem to udělala já a myslím, že to je nejlepší postup.

25.01.2015


Co plánujete přečíst v roce 2015?

Sali88: Máš naprostou pravdu. Jenomže když pak mám tu knížku doma už více jak půl roku, tak to už je celkem záhodno se do ní pustit :D

25.01.2015


Co plánujete přečíst v roce 2015?

Ráda bych se dostala nad hranici 80 knih. Ale jinak žádný plán nemám, čtu, co mi přijde do ruky. Ráda bych ovšem přečetla to, co mám doma nakoupeno (pořád dávám přednost knihám z knihovny, protože je musím vrátit a pak zanedbávám ty své) a taky se plánuji pustit do re-readingu Kronik světkraje a ráda bych přečetla kompletně celou sérii Cherub. A pak si taky brousím zuby na nějaké knižní novinky...

24.01.2015


Jakou knihu právě čtete?

Právě čtu Osm světů od Marcely Reměňové čistě jen za účelem rozšířit si obzory a udělat si vlastní názor na tuto knihu od 13-leté autorky....

24.01.2015


Čtete knihy i s přebalem?

Sundávám ho, jakmile začnu knihu číst a to hned z dvou důvodů. Aby se mi nepoškodil, což je v mém případě snadno realizovatelné. A taky aby všichni neočumovali třeba na autobusové zastávce, co čtu. Mnoho knih má totiž jen tmavou obálku, kolikrát s nadpisem pouze na straně, takže nikdo nezjistí, co zrovna louskám

07.01.2015


Které knihy jste četli (nej)víckrát?

Obvykle nemám ve zvyku číst knihy opakovaně. Oproti některým, kteří se chlubí astronomickými čísly jako 8,10,12, jsem hodně pozadu. Třeba Den co den jsem přečetla dvakrát po sobě, víckrát jsem četla i Inkarceron a Saphique. Tetování krví se mi taky dostalo do ruky asi 3 krát, sérii Podzemí jsem četla dvakrát, ale to je asi tak všechno z mých největších výkonů v téhle oblasti.

07.01.2015


Kolik knih přečtete za měsíc (rok)?

Nikdy jsem nezkoumala, kolik přečtu knih za měsíc, natož za rok. Samozřejmě se to taky odvíjelo od toho, jaké knihy jsem četla.
Ale co jsem se tenhle rok účastnila Knižní výzvy, zjistila jsem, že to činí kolem 80 knih za rok. Což by mělo být průměrně za měsíc 6-7 knížek.
I když oproti kamarádkám, které bez problému přečtou třeba i patnáct knih za jeden měsíc, jsem na tom dost slabě :D Tohle vyloženě nechápu. Jak někdo může číst tak rychle? Podle mě z té knihy pak pořádně nic nemá... Můj názor :)

31.12.2014