Tillie Cole citáty

anglická

Citáty (23)

Bojíš se, Poppymin? Protože já jsem podělaný strachy. Jsem vyděšený kvůli tomu, jak sakra život bez tebe vypadá.


Donekonečna. A ešte ďalej. (Tisíc chlapčenských bozkov)


Jak se dostanete přes to, že nejste schopni pomoct?


Jednou jsem četla, že když každou noc sníš, je to, jako bys šel na návštěvu domů.


Kdo jsme jeden bez druhého?


Láska je něha v té nejčistší podobě. (Tisíc polibků)


Lidé pořád pospíchají, i když mají spoustu času. (Tisíc polibků)


Měj v srdci měsíční paprsky a v úsměvu slunce. (Tisíc polibků)


Měsíční paprsky v srdci a v úsměvu slunce. ( Tisíc polibků / A thousand boy kisses)


Možná jsme jako ten třešňový květ. Jako padající hvězdy. Možná jsme se milovali příliš moc, příliš mladí a zapálili tak jasně, že musíme zaniknout. Extrémní krása, rychlá smrt. (Tisíc polibků)


Navěky. Navždy a věčně. (Tisíc polibků)


Polibek trvá okamžik. Tisíc polibků může vydržet na celý život. (A thousand boy kisses)


Protože Poppymin byla přesně jako třešňové květy. Měla jen krátký život, jako mají ony, ale na krásu, kterou světu přinesla, se nikdy nezapomene. Nic tak krásného nemůže vydržet navěky. Byla jako okvětní plátek, jako motýl... Jako padající hvězda... Dokonalá... Její život byl krátký, ale byla moje. Stejně jako jsem já byl její.


Přeji si, aby si lidi každý den uvědomovali, jaký je to pocit. Proč je třeba konce života, abychom se naučili, jak si užívat každý den? Proč musíme čekat, dokud nám nedochází čas, abychom začali uskutečňovat všechno, o čem jsme kdy snili, když jsme předtím měli všechen čas světa? Proč se nepodíváme na člověka, kterého milujeme nejvíc na světě, jako by to bylo naposledy, co ho vidíme? Protože kdybychom to dělali, život by zářil. Skutečně a dokonale bychom jej prožívali. (Poppy - Tisíc polibků)


Připomíná nám to, že nemáme promrhat ani vteřinu. Že máme žít na sto procent a milovat na dvě stě. Honit se za svými sny, vyhledávat dobrodružství, zachycovat okamžiky. Žít krásně. (Tisíc polibků)


Srdce mi málem puklo...


Srdcia mesačného svitu a úsmevy slnečných lúčov...(Tisíc chlapčenských bozkov)


Tento život...no, je jenom úžasné velké dobrodružství, dokud ho máme. Dobrodružství, které si máme užívat a milovat celým svým srdcem, než se vydáme na největší dobrodružství ze všech. (Tisíc polibků)


Toužil jsem ji políbit víc, než jsem potřeboval dýchat.


Vídal jsem Poppy každý den od svých pěti let. Spal jsem vedle ní skoro každou noc od svých dvanácti. Od osmi let jsem ji každý den líbal a miloval ji vším, co mám, už takovou fůru dní, že jsem to přestal počítat. Neměl jsem tušení, jak prožít den bez ní po svém boku. Jak mám bez ní vedle sebe dýchat...


Vždycky tvrdila, že má v srdci měsíční paprsky a v úsměvu slunce. Řekla mi, že to znamená, že je šťastná.


Zadíval jsem se na holku, kterou miluju nejvíc na světě, jako by to bylo naposledy, co ji vidím, a měl jsem pocit, že žiju.


Ži naplno, miluj ešte viac. Nasleduj sny, hľadaj dobrodružstvá… zachytávaj okamihy. Ži prekrásne.