Nicole C. Kear citáty

americká

Citáty (10)

Ale i kdybych pak viděla sebehůř, lásky budu mít pořád dost.


Já jsem čtení odjakživa milovala a šíleně jsem se bála okamžiku, až nebudu moct. Jasně, existují audioknihy, ale jde o ten nenahraditelný pocit, kdy se pohledem ponoříte do stránky a oči vám pravidelně rejdí zleva doprava, zleva doprava, zleva doprava v rytmu skoro tanečním. Šlo o posvátné ticho, přerušované jen šustěním obracených listů, ale i o ten ohmataný obal s flekem od kafe, které jste pili, když jste si zrovna četli kapitolu, jež vám změnila život. Tohle při poslechu nahrávky nezažijete...


Ješitnost, pýcha i strach jsou silní nepřátelé, ale mateřský pud je silnější.


Moje tělo už dávno nese nesmazatelné známky, že jsem porodila tři děti. Strie na břiše, povislá prsa a vrásky na čele a kolem očí. Nevím, kolik buněk mi odumřelo v očích, ale to je jedno. Získala jsem mnohem víc, než jsem ztratila.


Napsat knížku je stejné jako vychovat dítě.


Nebýt Lorenza, už bychom spali. Vyměnili bychom životní zážitek za pouhou hodinu spánku navíc. Ale nejmenší člen rodiny nás zachránil...


Nespoléhejte na chvíli, AŽ BUDETE PŘIPRAVENÍ, protože ta nikdy nepřijde, ale zkrátka to dřív nebo později udělejte. Raději dřív než později.


Proč mi připadalo snazší předstírat syfilis než se přiznat k chorobě sítnice, se mě neptejte.


Předčítat dětem se mi líbilo ze všeho nejvíc, protože jsem tak spojila dvě své největší záliby - literaturu a povalečství.


V mém lůně ležela maličká osůbka, která jednoho dne bude mít zase ve svém lůně jinou maličkou osůbku. Byly jsme jako matrjošky.


Nicole C. Kear - knihy

2015  82%Teď už tě vidím

Žánry autora

Literatura světová Romány

Štítky z knih

slepota

Kear je 3x v oblíbených.
Osobní web autora