Erin Watt citáty

americká

Citáty (31)

.....protože ona je moje budoucnost. Je moje ocel, můj oheň, moje spása. Je moje všechno. - Reed (Palác lží)


” Učíš lidi, jak s tebou mají jednat. ”  Jediná maličkost


A já, Easton Royal, jsem vázán zákony vesmíru, abych šel po všem, co mě zajímá. - Easton (Padlý dědic)


Ani neví, jestli se s ním jeho kamarádi přátelí, protože ho mají rádi, nebo protože od něj něco chtějí. - Vaughn (Něco skutečného)


Hezké věci nedokazují hezkou povahu jejich majitele. Papírová princezna


Holka, která bude chtít zkrotit Eastona, bude muset mít v jedné ruce bič a v druhé pistoli. I když si osobně myslím, že Easton se ovládnout nedá. (Prokletý princ)


Já realitu znám a stojí pěkně za houby. Nikdy bych realitu necpala lidem, které mám ráda. Spíš bych se je snažila před realitou uchránit. - Ella (Papírová princezna)


Je hrozné, že mi chybí tři roky života, ale není snad horší snažit se vzpomenout a neuspět? Nebo snažit se vzpomenout a zjistit jenom strašné věci? Možná že je to dar? Kolik lidí dostane příležitost setřást ze sebe vinu za chyby minulosti a vydat se kupředu osvobozený od dřívějších hříchů? - Hartley (Prohnilé království)


Je jasný, že o tom se mnou nechce mluvit. Jenže ten filtr mezi mým mozkem a pusou zas nefunguje. Vlastně nefunguje skoro nikdy. - Easton (Padlý dědic)


Jsem rád, že mě potrestali. Teda jo, když jsem tam byl, nenáviděl jsem to tam. Bylo mi zle a připadalo mi, že se snad zblázním, ale ten trest mi pomohl. Ukradl jsem auto. Zabil jsem tvoji sestru. Kdyby mě nepotrestali, nemohl bych žít sám se sebou. Na světě musí být rovnováha. - Chase (Jediná maličkost)


Jsem Royal, zlato. Neutíkám. Bojuju. - Reed (Palác lží)


Kéž bych se pro něco v životě nadchla aspoň z půlky tak, jako jsi ty zapálený pro svoji hudbu. - Vaughn (Něco skutečného)


Mezi námi je něco skutečného. Opravdu skutečného. - Vaughn (Něco skutečného)


Moji rodiče žili okamžikem. Jenže já chci plán, chci budoucnost. Řekl jsi mi, abych se nespokojila s ničím menším. Poradil jsi mi, abych našla svoji vášeň, jenže já nevím, co to je. Vím jenom, co nechci. - Vaughn (Něco skutečného)


Myslel jsem na zítřek. Každým uplynulým dnem jsem byl o den blíž svobodě. Žádné vězení netrvá navěky, Beth. Snažil jsem si každý den najít jednu jedinou maličkost, za co bych mohl být vděčný, jako třeba deset minut navíc venku nebo když jsem se dostal ven při sbírání odpadků nebo když byla jako dezert zmrzlina. Díky tomu jsem si udržel zdravý rozum – soustředil jsem se na to dobré, místo abych myslel jenom na to, co stálo za prd. Jedinou maličkost. - Chase (Jediná maličkost)


Nemůžu strávit celý život, aniž bych kamkoli směřovala. - Vaughn (Něco skutečného)


Není to můj milovník... Ale můj kluk! - Beth Jediná maličkost


Neopětovaná láska je nejromantičtější - Padlý dědic


Nepotřebuju spát s celou hordou ženských, abych věděl, co chci. - Reed (Prokletý princ)


Osud je pro slabochy - lidi, co nemají dost moci nebo vůle, aby se svým životem udělali to, co chtějí. - Ella (Papírová princezna)


Potřebuju tu posily a hned. Mám tu pět rozzuřených Royalů. (Palác lží)


Problém je, že nikdo dokonalý není a ta neustálá touha tak vypadat nám bere náš hlas. - Oakly (Něco skutečného)


Proměnilo ho z kluka, který se chtěl jen bavit, na muže, který si cení všeho, co má. Na muže, který si každý den nachází jedinou maličkost, za kterou je nade všechno vděčný. - Beth (Jediná maličkost)


Protože vždycky je pro co žít. Vždycky je něco, za co může být člověk vděčný. Něco, na co se může těšit. - Beth (Jediná maličkost)


Rodinu plnou velkých a silných kluků, kteří jsou svým blízkým naprosto oddaní. Kteří milují tělem i duší. Kteří bojují za to, co je podle nich správné a dobré a za co podle nich stojí bojovat. - Hartley (Prohnilé království)


Snaha si vzpomenout nebo napravit věci, které jsem v minulosti udělala, způsobí spíš víc škody než užitku. - Hartley (Prohnilé království)


Spadla jsem z oblohy a nevím, jestli dokážu vstát. - Ella (Papírová princezna)


Spletl jsem se. Neměli bysme se od sebe držet dál. Nemůžeme se od sebe držet dál. To oba moc dobře víme. - Reed (Prokletý princ)


Ten kluk býval mým nepřítelem, původcem tolika citové bolesti. Teď se k němu přivinu, jako by byl jediný, kdo mě na tomhle světě dokáže utišit. - Ella (Papírová princezna)


Tohle nikdy nebude můj domov. Nepatřím do takového luxusu, patřím do špíny. To vím moc dobře. A cítím se tam dobře, protože špína nikdy nelže. Není zabalená v hezkém balíčku s mašlí. Je taková jaká je. - Ella (Papírová princezna)