Alice Clayton citáty

americká, 1950

Citáty (12)

” Já tě chci. A chci i to, co mají Neil a Sophie. Chci to všechno a chci to s tebou. Chci, abys byla moje žena. ” Simon (Poslední výkřik)


” Tak jsem milého surfaře poslala, kam patřil. K vodě. ” Caroline (Nabíječ)


A jak to, že vy mě slyšíte a já vás ne? Počkat, počkat, u vás nikdo do zdi nebuší, co? (Simon, Nabíječ)


Caroline: ” To, že jsem tebe a tvůj harém prostě odmítla poslouchat další noc, ze mě ještě nedělá kazimrdku! ” Simon: ” Vzhledem k tomu, Co mi to tvý bušení na dveře pokazilo, to z tebe kazimrdku ve skutečnosti dělá. Kazimrdko! ” (Nabíječ)


Když máte vztah na dálku, rozhodující je samozřejmě čas, který jste spolu. Někdy ovšem záleží i na nečekaném. Nečekané emoce, které vás přepadnou, když vidíte tu tvář, když pohlédnete do těch očí, když ucítíte ty rty. Nečekaně se vám připomene, proč jste se zamilovali do této osoby, a úplně vás to dostane. A právě taková chvíle to byla. (Caroline, Roštěnka)


Koneckonců, svatbu netvoří krajka a tyl - svatba je o dvou zamilovaných, kteří si řeknou své ano a oslaví to společně s přáteli a rodinou. (Caroline, Roštěnka)


Krásné vede k hašteření, hašteření vede k rozvodu a rozvod vede k zahořklosti. Nestojím o krásné, abychom se poté rozešli. Nechci zahořknout. Chci mít svoje navždy. Toužím po lásce, při které by to jiskřilo, z které bych omdlévala, nebo šílela.


Láme mi srdce, když vidím, jak se dnešní děvčata rozebírají a nevěří si. Vždycky si pamatuj, že jsi přesně taková, jaká máš být. A ne jiná. A jestli někdo tvrdí opak, no tak vykládá hovadiny.


Lidé, které sotva znáte, jsou někdy těmi nejlepšími společníky. Sexy mlékař


Nemůžu rozhodovat, co je pro koho správný a co špatný. (Caroline, Nabíječ)


Sprosťačinky jsou umění. Pokud je říkáte moc často, omrzí se vám. Pokud je neříkáte vůbec, o hodně přicházíte. (Caroline, Roštěnka)


V letadle jsem pro sebe měla box a celou noc jsem v něm přemýšlela, jestli se mi ještě někdy podíváš do očí, a vím, že něco takovýho už znovu nezvládnu, pokud nebudu tvoje žena. (Caroline, Poslední výkřik)