novýantik novýantik získaná hodnocení bazar

☰ menu


29.05.2013 Bytost na cestě

Zaplatila jsem přes 600,- za tři knihy, od té doby pročítám negativy a jsem stejně zklamaná a naštvaná jako ostatní uživatelé. Ráda se přidám k nějakému oznámení, pokud se bude dít. NEDOPORUČUJI!!!!!


14.05.2013 nemharap

I já jsem naletěl a před 22 dny poslal peníze předem. Dodnes žádná kniha a žádná odezva.
Novýantik je podvodník a zloděj, který se tady navíc určitě prezentuje falešnými údaji. Jediný pravdivý údaj, co na něj máme, bude jeho číslo účtu. Tak doufám, že ho boží mlýny semelou a těmi nakradenými penězi se brzy zalkne. Možná už se stalo, protože se sem už týden nepřihlásil. Nesnáším podvodníky a zloděje.


14.05.2013 martulkat

A já jsem si dopředu nepřečetla hodnocení a poslala hned peníze.....sice mi stručnost příšla trochu podezřelá, ale jak vidím, tak 240 Kč v čudu....hm, paráda. Mám chuť být sprostá, je to moje první negativní zkušenost. Tak ať se pán z těch peněz poměje, když je to takový chudák.


14.05.2013 1alena1

Od prvního momentu, díky krátké doby "pobytu" uživatele v databázi a samých 0, jsem měla podezření, že něco není v pořádku, přesto jsem peníze poslala. Přišla už jsem v životě o hodně, ale ráda se připojím k hromadnému stíhání pána, aby škoda byla co největší a mělo význam se tím zabývat.
A.T.


11.05.2013 prevertowa

Pripájam sa k hodnoteniu tohto užívateľa. Peniaze som odoslala a kniha nikde. Pán Nový si teda teda parádne zarobil na našej naivite.


11.05.2013 Michaela91

Dopadla jsem stejně, zaplatila jsem knihu a pán už se neozval, psala jsem mu ale ani neodpověděl. Tak bacha at nenalítnete jako já. Štve mě to protože šlo o knihu kterou dlouho sháním.


09.05.2013 tomassovak

Děkuji všem, jak prostě. Vzkaz a rady pro ostaní. Ceny dává nizké ale jak prosté ať vyfotí knížku a stav. To co má, raději nekupovat a nerágovat na člověka co se brzo registroval a nic neprodal ani nekoupil. Vůbec žádný zákazník. Nebo poslad projistotu knížku na dobírku. Musí investovat. Mám řešení pokud chce dá číslo účtu tak není problém si zjist co je to zač! Já číslo jeho účtu mám pohu poskytnout!


08.05.2013 X3ON

tak samo


08.05.2013 Shiva

Stále stejná písnička. Zpráva, že knihu má, potom se zaplatil, kniha již více než týden nikde a uživatel neodpovídá. Co víc k tomu dodat. Ještě pár takových a můžeme do hromadné žaloby.


07.05.2013 zdensla

Také se připojuji,mám stejnou zkušenost, pán si nechal zaplatit, ale knihu neposlal, na vzkazy nereaguje.


07.05.2013 kachna308

také se připojuji, k negativu, pán si nechal zaplatit, ale knihu neposlal, na vzkazy nereaguje, dejte si pozor


07.05.2013 ina77

Pán nebo paní si nechal zaplatit před týdnem knihu,snažila jsem se o dořešení kdy ji pošle a na zprávy přestože už v bazaru několikrát byl nereaguje.Nevím co si o tom myslet,ale v pořádku mi to nrpřijde spíš,že jsem naletěla!
Proto si všichni dejte pozor,protože i to se bohužel stává.